Jumaat, 8 Mei 2009

The List

Selain dari ambil satu subjek untuk short semester ini, which is class hanya akan bermula pada next week. Cuti-cuti haruslah di isi dengan aktiviti memenuhi masa lapang seperti marathon One Tree Hill dan Grey's Anatomy. Both of this series is my favorite, including CSI. But the main different is, CSI tak buat aku emo-emo sangat. OTH boleh buat emo juga, tapi so-so. But Grey's Anatomy betul-betul buat aku emo dan menyebabkan aku letak satu kotak tisu di sebelah.

Macam semalam, sudah marathon Grey's Anatomy Season 5 sampai episod 10. Bila tengok Danny Duquette menjelma di hadapan Izzie dan muka Izzie yang nak nangis tu saja dah buat airmata aku meleleh. Duh! Emo la Amyz ni!

Selain dari siri-tv yang buat aku emo-emo dan mengisi waktu siang yang sangat lapang (Ye, dari aku tidur, baik marathon siri Grey's Anatomy atau OTH), aku mahu memujuk suami tersayang untuk bawa aku nonton movie atau beli DVD movie yang kitorang missed tengok di panggung.

Antaranya:

Movie yang missed dan nak beli DVD:
Seven Pounds
The Confessions of Shopaholic
Mall Cop
Race to Witch Mountain
Talentime


Coming soon movie wajib tonton:
Terminator Salvation (Release date 28 Mei)
Monster vs Alien (Release date 28 Mei)
Ghosts Of Girlfriends Past (Release date 4 June)
Transformers: Revenge Of The Fallen (Release date 26 June)
Ice Age 3 (Release date 1 July)
Duplicity (Release date 9 July)
Harry Potter and the Half-Bood Prince (Release date 16 July)

Haha. Kopaklah encik a2l1e bila si Amyz mahu nonton tiap-tiap minggu~

0 comments:

Cerita Lama Amyz