Isnin, 6 April 2009

Jadual Seorang Pelajar

2 April 2009
8am - IT Entrepreneur Mid Term - Project Presentation

3 April 2009
3pm - Projek Sarjana Muda 1 Presentation.

6 April 2009
4pm - Computational Intelligent Project Presentation.

8pm - English Oral Presentation.

7 April 2009
5pm - Ethnic Relationship Presentation.

8 April 2009
Cuti - Birthday Sultan Johor

9 April 2009
8am - Internet Computing Project Presentation


23 - 28 April 2009
Final Examination



Fuh. Fuh. Fuh~
Presentation ini membunuh!! Exam lagi 2 minggu!


Penat dan seteresss~ Huhu.

Kenalah dengar lagu Anuar Zain untuk hilangkan seteres~

10 comments:

julianne 6 April 2009 9:35 PG  

Rujuk blog i --->kredit juga pada Amyz atas gertakan yang dia lakukan.

Amy Z! 6 April 2009 10:00 PG  

julianne, i dah tgk. hihihi. u ni ramai peminat. sbb tu org plagiat. hihi. ;-)

rudy bluehikari 6 April 2009 5:02 PTG  

dgr lagu anuar zengg? ahahahahaahah bukan bertambah stress ke cikdik?

A t i Q a h 7 April 2009 4:51 PG  

Gila banyak presentation. Selamat berjaya lah buat akak yeh. Heee.

CIda 7 April 2009 1:52 PTG  

selamat berpresentation. Sesi presentation anak2 didik aku dah setel. Lepas korang exam, cikgu2 plak mabuk keja deadline. Dushh!

Amy Z! 7 April 2009 8:29 PTG  

atiqah : huhuhu. itu yg buat seteress~ baru psm 1. belum psm 2 lagik~ hehe.

cida : penyelia psm aku, aku tgk stress je bila banyak kerja dia kena buat. haha. sebagai seorang student, aku simpati nasib penyelia aku dan ko juga. hahaha.

effa_tools2 7 April 2009 9:10 PTG  

uish..banyak nye presentation..kena makan aiskrim La creameria laa kalau camtu.(aku dengan zaid baru abiskan satu bucket kecik as dinner tadi..)hahaha.

Amy Z! 7 April 2009 10:37 PTG  

effa : hahaha. aku makan mc flurry oreo je lepas present semalam. hahaha.

SofieSofika 9 April 2009 10:29 PG  

Salam perkenalan..

Amy, penat tak jadi 2 in 1, wife & student? Planning nak further study gak..tp takut tak mampu nak buat semua benda dlm 1 ms..

Amy Z! 9 April 2009 4:42 PTG  

Sofie : Hehe. Penat tu penat jugalah. Tapi kena kuat semangat. jangan cepat give up. Takut nanti cepat stress. Dengan assignment lagi, kerja-kerja kat rumah kena buat juga. Kalau hubby faham kita, insya Allah - senang semuanya. :-)

Cerita Lama Amyz