Khamis, 2 April 2009

Haihh.. Chubby nya.

Ayah, mak, Kak Teh dan Adik datang melawat dari KL ke rumah aku di sini Sabtu lalu. Duduklah mereka di rumah kecil comel ini. Saja datang melawat dan menjenguk anak kesayangan mereka. Ewah! Perasan~ Ihiks!!


Ayah yang suka pakai topi koboi dan MakAyah nak pergi tengok-tengok Tg Piai. Penghujung selatan Benua Asia. Peh. Tempat bertemunya dua selat. Selat Melaka dan Selat Tebrau. Ada Tg Piai Homestay. Mesti seronok kalau dapat stay semalam dua di chalet atas laut.UTM pula ada pesta konvo dari 26 Mac - 31 Mac. Jadi dapat bawa mereka menikmati kemeriahan pesta konvo UTM yang selalunya meriah dengan kain-kain dan tudung-tudung. Duh!!

Isnin pagi, Ayah, mak dan adik-adik bertolak balik ke KL - Walaupun mereka singgah ke Ayer Hitam untuk membeli belah (lagi?). Sayu rasa hati~ :-( (Emo sikit)

Masa berbual-bual dengan Mak, Mak beritahu Ayah komplen aku makin berisi. Haiiih!! Tapi sumpah, aku belum berisi apa-apa lagi kecuali lemak-lemak yang berkumpul sebab malas nak bersenam. (Pesanan buat B : Bila nak ajak I berjogging? Uhu~)Uhu. Aku nampak cubby! B nampak kurus. Tapi jangan percaya sebab itu pandangan sisi yang membayangkan seseorang itu nampak kurus. Ngehehehe. Ok~ tudung itu yang buat muka aku nampak chubby~ Huhu.

7 comments:

julianne 3 April 2009 12:21 PTG  

alamak! terkeluar nama julianne plak

julianne 3 April 2009 12:21 PTG  

hi,

nice blog!

ahahhaa

Amy Z! 6 April 2009 9:59 PG  

hai julianne.. selamat berkenalan. u dpt blog i dari magazine nur ye? terima kasih sudi melawat blog i.

hihi.

naddy 7 April 2009 10:37 PG  

alahai amy, mana ada chubby :)

Amy Z! 7 April 2009 8:27 PTG  

nad : chubby la sket. hihi. :-D

balduPuteh 10 April 2009 10:44 PG  

BERISI? tak pe yang penting ada orang sayang he he

Amy Z! 10 April 2009 11:00 PG  

balduPuteh : Chubby.. belum berisi lagi~ :-)

Cerita Lama Amyz