Khamis, 9 April 2009

Bukan Entri Menarik Simpati...

Haihhh..

Dekat-dekat nak exam ni pula demam. Huhu~

Last semester pun sama juga. Asal nak masuk study week saja, demam. First semester pun begitu. Dah nak exam, lagi 2-3 hari macam tu. Demam + gastrik. Nasib baik tak lama, 2 hari saja.

Ni. Demam lagi~ Haiihh.. Semalam lagi dah panas-panas badan, kepala pening-pening, tekak sakit-sakit. Walaupun tekak sakit, ia tidak menghalang aku menikmati donut J.Co Donut di CS semalam. Hehehe.

Ingatkan pagi tadi dah ok. Siap pergi kelas. Daftar subjek. Masuk tengahari dah tak tahan. Badan gigil-gigil.

Sudah tu, terus berjumpa doktor. Kena inject. Sakit woo~ Tangan cramp dan kebas-kebas, sebab tu kena inject. Aku dah la penakut ubat-ubatan. Inject lagi menyeramkan! Duh!! Doktor beri ubat, MC 2 hari (Tak perlu ke kelas esok~ Huyeah!) dan suruh minum 100Plus.

Kesian tak?


note : Sakit ni bagus - menghapus dosa-dosa kecil. Insaf.

10 comments:

.vvy|na. 9 April 2009 10:03 PTG  

makan ubat tau :)
tak cukup rehat ler tu.. stress nak exam lagik. chill a bit k. lebiiiuuuuuu :*

Amy Z! 10 April 2009 8:53 PG  

thank you darling. muahss!!

fafarafa 10 April 2009 1:26 PTG  

mintak laa cik abe urut2 sket. ecehhh. hehhehehe

Amy Z! 10 April 2009 2:56 PTG  

fara : haha, nanti dia urut part lain plak. hahaha.

kingbinjai 10 April 2009 8:48 PTG  

kalau baru baru kawin, pastu demam ada tanda tuuu

Amy Z! 11 April 2009 11:54 PTG  

King : Eh, iye ke? Tak kot~ Hehe.

* 12 April 2009 7:52 PTG  

takpe.dulu aku slalu je demam (eh skrg pun huhu) masa nak exam..tapi result lagi ok kalau tak demam.

baik demam,hohohoho!

bila balik sini?!

Amy Z! 13 April 2009 4:20 PTG  

asra : harap-harap tak demam masa exam nanti. huhu~

balik kl? woohoo.. kena tanya boss dulu arr.. haha. :D

Princess Liyana 16 April 2009 11:10 PG  

get well soon kak;)huhu JCO mmg sgt sedapp...uhuhu

Amy Z! 18 April 2009 12:41 PG  

Liyana : tima kacehhh.. JCO sedappp!! Bila nak blanje kakak? Hihi. ;-)

Cerita Lama Amyz