Jumaat, 26 Disember 2008

Terima Kasih Sekalung Budi

Cik opss.. Puan Amyz tak larat nak update dan bercerita tentang majlis perkahwinannya. Cuma nak merakamkan jutaan terima kasih kepada kawan-kawan yang sudi menghadirkan diri ke majlis perkahwinan Puan Amyz Azlie yang simple ni. Harap maafkan segala kekurangan dan kesulitan yang tuan/puan alami. Terima kasih banyak-banyak kerana sudi hadir. Puan Amyz Azlie sangat-sangat menghargainya. :-) Terima kasihhh..~~

Terutama sekali kepada Cik Darwina yang sudi menjadi pengapit yang banyak sangat berusaha meyakinkan Puan Amyz nampak comel di hari persandingan tersebut. Hihi. Kesian tau pengapit I tu. :-) Thanks a lot bebeh!

Sekarang ni masih berada di Johor. Kenduri di pihak lelaki baru selesai Ahad yang sudah. Alhamdulillah. Selesai semua ni lega rasanya.

Ok. Tak mahu cerita pasal kahwin banyak-banyak. Muak pula nanti. :-)

Oh ye. Memandangkan cuti semester hampir habis. Hanya minggu depan saja kelas akan bermula. Jadi Puan Amyz Azlie sedang sibuk nak uruskan rumah sewa, pindahkan barang dan persediaan nak masuk semester baru. Macam-macam perlu dibuat.. Ferr..

Dan semester depan kena banyak berusaha~ Insya Allah. :-)

Sabtu, 13 Disember 2008

Klik!

Ini ada sedikit gambar sekitar majlis resepsi Amyz & Azlie 13/12/2008. Tema majlis adalah merah putih. Gambar dari photographer rasmi masih belum diambil. Tapi kalau gambar-gambar dari photographer rasmi, gue tak post kat blog kot. Hilang eksklusif tau.. Hikhik.

Dari Cerita Kak Pnut



Dari Nida MaduLebah



Dari De5Lin



Dari Alinawati @ Facebook



Jumaat, 12 Disember 2008

The Solemnization

Amyz & Azlie. 12/12/2008. Nikah ceremony.



Alhamdulillah.. :-)

Wooaa.. Cik Amyz sudah tukar ke status puan. Ferrrr.. OK. Kalau internet tak terlalu perlahan malam ini, Cik Amyz akan tukar status di Facebook. Hihi.

Isnin, 8 Disember 2008

Aidil Adha & Selamat Hari Lahir, Ayah

Hari ini, Aidil Adha. Hari Raya Qurban~ Selamat Hari Raya Aidil Adha. Moga-moga segala pengorbanan yang kita lakukan sentiasa diberkati. :-)

Hari ini juga, ulangtahun kelahiran Ayah. Sudah sampai umur pencen. Selamat Hari Lahir, Ayah dan Selamat berpencen. Lepas ni, ayah dah tak perlu outstation sana-sini atas nama tugas. Harap ayah tidak melepak di kedai kopi dan main dam haji seperti pakcik-pakcik lain yang sudah pencen di sini. Oh, bertuah Mak. Ayah bukan jenis orang yang suka melepak di kedai kopi.

Di hari raya yang penuh barakah ini, doa yang baik-baik saja. Semoga dipermudahkan. Amin.

Jumaat, 5 Disember 2008

Status

Kalau TokR kumpul status-status yang menarik perhatian di kalangan rakan-rakan facebook-nya. Aku pula. Rasa loya-loya bila tengok status kat YM.

: Sayang abang..!!
: Missing my dearest.. :-(
: I love you, sweetheart.

Yurk!

Rabu, 3 Disember 2008

Catalog

Kata pensyarah English aku,

One woman, monolog.
More than one woman, catalog.


Haha.

Katalog ni, bukan nampak produk dari segi real pun. Setakat gambar saja. Ambil gambar cantik-cantik sikit, dengan model lawa gile. Peh! Berderet perempuan nak beli, lelaki tumpang tengok sekaki. :-p

Masa kat office dulu, banyak jugalah katalog-katalog yang berpindah-randah dari meja ke meja, dari kubikel ke kubikel, dari tingkat bawah ke tingkat atas. Mudah sangat nak cari pelanggan hanya dengan memberi lihat katalog. Katalog yang kadang-kadang indah gambar dari rupa. Duh!

Perempuan ni... cepat sangat terpengaruh! :-p

Isnin, 1 Disember 2008

Hari Murung

Hari ini hari murung saya.


Terima kasih.

Cerita Lama Amyz