Jumaat, 12 Disember 2008

The Solemnization

Amyz & Azlie. 12/12/2008. Nikah ceremony.



Alhamdulillah.. :-)

Wooaa.. Cik Amyz sudah tukar ke status puan. Ferrrr.. OK. Kalau internet tak terlalu perlahan malam ini, Cik Amyz akan tukar status di Facebook. Hihi.

14 comments:

Wynn Yasser 12 Disember 2008 11:33 PTG  

Congrats Amy... Sorry, tak dpt datangla kenduri besok. Ada show ad-hoc. Sorry... :(

fafarafa 12 Disember 2008 11:41 PTG  

Tahniah Puan Amyz. Semoga berkekalan ke akhir hayat.

Aku tak sure lagi dapat datang ke tak kenduri esok. Maafkan aku kalau x dapat dtg ye.

Anyway, Selamat Pengantin Baru ;)

kurekuresakti 12 Disember 2008 11:42 PTG  

kongratulesen,sorry tak dapat datang,diri ini pon tgh ready nak kawen hehehe

kingbinjai 13 Disember 2008 9:59 PG  

tahniah semoga kekal abadi dan murah rejeki

paiseh 13 Disember 2008 1:17 PTG  

selamat pengantin baroo...!
slamat bahagia..

AnakTAKDerhaka 15 Disember 2008 12:44 PTG  

tahniah kak amyz.... cantik sangat baju tu....

*tinginnya nak kawin jugakk.. hehe*

semoga terus berbahagia hingga ke hujung usia k... :-*

angel_baik

thatsofarah 15 Disember 2008 3:50 PTG  

congratz.

Salina 15 Disember 2008 4:21 PTG  

oh amyz,

maafkan aku kiranya ketidakhadiran ini mengundang rasa tak berapa best dalam hatimu.

tapi ketahuilah, aku sentiasa mendoakan agak penyatuan ini sentiasa dalam lindungan-Nya.

semoga perkahwinan ini diberkati. Amin.

Yang poyo giler,

Salina.




Wakakakaka

kel@mbu 16 Disember 2008 3:11 PG  

congratz!!

nizamsani 16 Disember 2008 8:19 PG  

Tahniah!!
Seronok tak kahwin??

Tok Rimau 16 Disember 2008 11:56 PG  

TAHNIAH!

Pada hari minggu lepas soljah lepak-lepak mengeteh macam biasa. Di luar hujan renyai-renyai. Air hujan bercucuran jatuh dari atap menyentuh bumi. Dingin sekali malam itu.

Kemudian seorang dari kami bertanya,"Amyz tengah buat apa agaknya masa ini?"

Kami merenung air hujan yang bercucur dari atap jatuh ke bumi. Kami sepakat untuk senyum.

A t i Q a h 17 Disember 2008 7:36 PTG  

He. Hai Puan Amyz!
Cantiknya beliau hari tu. :D

Mya 17 Disember 2008 10:43 PTG  

selamat pengantin baru. sorry tak dpt dtg hari tu. ada treasure hunt office. oh, semoga kekalan ke akhir hayat k! :D

ayobkelubi 18 Disember 2008 10:11 PG  

babe!

sorry tak dpt hadir, aku tersalah tarikh, ingatkan 14 ropanya 13. ampun,nanti aku kirim hadiah saja utk kau yach?.

anyway

selamat pengantin baru!!

harap2 status baru ini akan berjaya menaikkan pointer lagik!. amin!.

Cerita Lama Amyz