Rabu, 3 Disember 2008

Catalog

Kata pensyarah English aku,

One woman, monolog.
More than one woman, catalog.


Haha.

Katalog ni, bukan nampak produk dari segi real pun. Setakat gambar saja. Ambil gambar cantik-cantik sikit, dengan model lawa gile. Peh! Berderet perempuan nak beli, lelaki tumpang tengok sekaki. :-p

Masa kat office dulu, banyak jugalah katalog-katalog yang berpindah-randah dari meja ke meja, dari kubikel ke kubikel, dari tingkat bawah ke tingkat atas. Mudah sangat nak cari pelanggan hanya dengan memberi lihat katalog. Katalog yang kadang-kadang indah gambar dari rupa. Duh!

Perempuan ni... cepat sangat terpengaruh! :-p

5 comments:

paiseh 4 Disember 2008 12:39 PG  

hahaha.. mcm betul sangat je ko punyer lecturer..

fafarafa 4 Disember 2008 9:58 PG  

aku tak layan katalog kosmetik. aku layan tupperware jek. wahahhahahahahhha

Water Lily 4 Disember 2008 6:14 PTG  

Akak pula cuma melayan katalog produk2 kesihatan hahaha:)

tuan tanah 5 Disember 2008 4:54 PG  

Hoho :)

Amy Z! 5 Disember 2008 3:55 PTG  

paiseh : haha. ada betulnyalah.

fara : banyak sgt catalog. ada catalog cadar, ada catalog pinggang mangkuk, even periuk pun ada catalog sendiri. ferrr..

kak lily : kalau katalog tu ok jugekss.. haha

TT : Haha. ;-)

Cerita Lama Amyz