Jumaat, 28 November 2008

Kecewanya

Benci sangat bila internet slow.

Sebagai pengguna, kita berhak dapat perkhidmatan yang terbaik dari provider bila kita dah bayar every month.

Di Johor, boleh tahan laju juga broadband ni. Tapi di KL ni, ya ampunnnnn~ Kalah zaman dial-up. Katalah ramai pengguna kan. Sepatutnya mereka dapat cater la problem ni. Strimix pun slow juga. Ada masa laju. Ada masa slow. Strimix sepatutnya dapat konsistankan kelajuan internetnya. Entah apa-apa.

Frust ok!!

Ah, tak kira whatever reason pun diorang ada. I dont care. I'm customer. I've pay you every month. I deserve the best service from you guys. Ok!


note : Happy Birthday To My Superhero. :-)

4 comments:

paiseh 28 November 2008 5:17 PTG  

mogok jum...!!
maxis paling celaka..

kingbinjai 29 November 2008 2:13 PG  

betul!

Silence 29 November 2008 10:15 PG  

aku pon benci kalau internet lembab mcm siput ibab! huh.. nak donlot muvi pon susahh..ciit~

Amy Z! 29 November 2008 12:29 PTG  

paiseh : hantar memo. tulis surat komplen. kalo mogok, dorang buat tak tahu je..

king : ya! (tepuk2 meja)

Silence : setuju. jgn kata movie, download lagu pun payah. duh!

Cerita Lama Amyz