Isnin, 1 Disember 2008

Hari Murung

Hari ini hari murung saya.


Terima kasih.

16 comments:

bayan 1 Disember 2008 11:38 PG  

Aik, bukan mahu menjelang hari bahagia ke? Jangan murung-murung. Nanti tak seri.

sinaganaga 1 Disember 2008 4:04 PTG  

Afsal burung... aaa, murung lak ni?

A t i Q a h 1 Disember 2008 7:09 PTG  

Humm..murung sebab hantaran tak cukup lagi ke kak? Ahaks!

.vvy|na. 1 Disember 2008 7:54 PTG  

murung awatnya ni yang?

jangan kak, jangaaaannn.. kang tukar pengantin kanngggg :p

Amy Z! 1 Disember 2008 9:29 PTG  

all : Uhhh. usah risau. ianya hanya minor pra-menstrual simptom. huhuhu. :-(

Akan pulih dalam beberapa hari lagi.

Thank you, all~

paiseh 2 Disember 2008 12:04 PG  

baru minor dah tahap gini..
kalu major gane laa agaknye..

Water Lily 2 Disember 2008 12:20 PG  

Ceria,murung dan hati rentung adalah sebahagian proses menjadi dewasa(bagi akak,dah tua beb!) hehe.

ps: Majlis Amyz sama dengan hari exam akak. Ntah semat ke tidak menghadirkan diri huhuhu

kel@mbu 2 Disember 2008 1:34 PG  

jiwa murung.. diri terkurung.. ahaks..

tuan tanah 2 Disember 2008 5:33 PG  

Amyz... tak jelita aaa... murung-murung ni...

Amy Z! 2 Disember 2008 9:01 PG  

paiseh : kalo major, dah kena amukan dah. haha.

Kak Lily : sedang mendewasakan diri. :-)

terima kasih~ Jgn risau kalau tak dpt dtg atas alasan yg kukuh. Amyz sgt memahami. Hehehe.

Kelambu : Haha. Blh rhyme plak~ :-p

TT : Tak jelita ke? Huhuhu. OK. OK. Semalam saja murung. Hari ni dah oke. :-)

Anonymous 2 Disember 2008 9:25 PG  

kata orang bijak pandai, ini akan dikenali sebagai pre-marriage blues.

ketika ini, dikatakan bahawa tekanan emosi, was-was, takut, gementar dan excited akan bercampur baur.Berselang seli.

ketika inilah juga, dikatakan bahawa ingatan terhadap yang lama-lama akan kembali.

tapi, InsyaAllah..teguhkan iman, kuatkan ingatan kepadaNya, Ianya akan berakhir bila menghampiri tarikh keramat itu.

itu kata oranglah...

ayobkelubi 2 Disember 2008 10:14 PG  

tarik nafas beb!,tarik nafas.

humphhh!

terkentut pulak.

13may 2 Disember 2008 1:07 PTG  

meh nak peluk meh....hehhe heheh

Amy Z! 2 Disember 2008 2:31 PTG  

Po : Hihi. Insya Allah~ Nothing serious cuma, biasalah pms.. :-)

Ayob : Ceh.. :-p

13May : Hahaha. :-p

cik puan daun 3 Disember 2008 3:28 PTG  

jangan murung2.. nanti hilang seri.. ahaha

Amy Z! 3 Disember 2008 3:36 PTG  

daun : hahaha. pms beb pms..

Cerita Lama Amyz