Jumaat, 14 November 2008

Dah Lama Tak Buat Tag.

Kena tag dengan Wynn Yasser. Actually Wynn ni classmate waktu sekolah rendah - darjah 5 dan 6. Ke main lama lagi. Lepas sekolah, memang tak dengar apa cerita. Terjumpa fotopages dia. Tu pun melalui fotopages Marcia (Zaman rajin ambil & upload gambar dulu). Hehe. Then dia start blogging. Dari situ aku try tegur. Nasib baik masih dikenali. Kalau tidak, bikin malu saja. Hurhur.

Lama tak jawab tag. Sekali-sekala, layan~ Zassss..

1. The age you'll be on your next birthday:
Humm~ 29. Tau-tau, dah tua~ :-(

2. Place you want to travel to:
Nak buat EuroTrip. Hakhak.

3. Your favorite place:
Rumah di Cheras.
Tepi pantai

4. Your favorite food:
Ikan bakar yang lazat di restoran seafood yang best~ Nyum nyum.

5. Your favorite pet:
Kucing. Cici - dah mati. :-( dan Comel.

6. Favorite color combination:
Red & White

7. Favorite piece of clothing:
Baby-T & Short Pants

8. Your all time favorite song:
The Carpenters

9. Favorite TV show:
FRIENDS, Grey's Anatomy, CSI, One Tree Hills, Desperate Housewife, Ghost Whisperer, Supernatural

10. First name of your significant other/crush:
Tak ingat. Betul, tak ingat dah ni. Haha.

11. Which town do you live in:
Current : Skudai, JB.
Before : Cheras, KL.

12. Your screen name/nickname:
Amy Z! @ Amyz

13. Your first job:
Cashier at supermarket

14. Your dream job:
Tak mahu kerja.. boleh? ;-)

15. One bad habit that you have:
Kuat menangis.

16. Worst fear:
Accident. Hari-hari drive mesti ada rasa takut kalau-kalau teraccident. Ferrr..

17: Things you'd like to do before you die:
Buat amal jariah / bersedekah banyak-banyak.

18. The 1st thing you'll buy if you get $1,000,000:
Shoes!! Lepas tu bagi 1/2 kat Mak & Ayah. Beli rumah. Invest. Melancong. Shopping lagi dan lagi dan lagi dan lagi.

19. Your husband/wife:
Bakal Husband adalah ...~ Jeng. Jeng. Jeng. Hikhik.

Nak tag :

1. Cik Nida.
2. Darekampo.
3. Kelambu.
4. Atiqah.
5. PhuYing.

8 comments:

A t i Q a h 14 November 2008 11:57 PTG  

Banyaknya soalan dia. Pehh.

Jeng..jeng..jeng? Itukah surprisenya? Eheh.

paiseh 15 November 2008 1:27 PG  

3. Your favorite place:
Rumah di Cheras.
Tepi pantai

Hmm... duk pikir2 celah mana laa ada pantai kat Cheras tu. 2nd time baca.. owh...

haih.. lampi lagi..!

Amy Z! 15 November 2008 10:20 PG  

atiqah : hahaha. jeng jeng jeng jugak.. Hahaha.

Paiseh : alahai... sorry kalau tersalah faham. hahaha.

Anonymous 16 November 2008 9:41 PG  

yeay yeay..aku kena tag..yeay yeay

kel@mbu 17 November 2008 1:37 PG  

aiseh.. kna tag lak.. pree2 nnt bila xde idea aku jwb la ye.. hik2..

Amy Z! 17 November 2008 9:15 PG  

Po : Hahaha. Buat. Jangan tak buat. :-p

Kelambu : Free ko tu banyak~ Sila buat juga. Hahaha.

Wynn Yasser 18 November 2008 2:10 PTG  

kau ni..takkanla aku tak kenal... :P Harus kau kata aku sombong plak. hehe... Owh, rumah cheras, tepi pantai? Hmmm..yela...ceras baru kan sebelah pantai medical centre... tibe je aku. wakakaka. lol.

Amy Z! 18 November 2008 5:10 PTG  

wynn : hahaha. mana tau dah lupe. hikhik. (malu)
hahaha. dekat2 jugak tu. tapi dpt rumah tepi pantai lagi best. huahuahua..

Cerita Lama Amyz