Jumaat, 3 Oktober 2008

WishList Cik Amyz yang sangat Ferr..

Ishh. Sangat geram dengan W980i yang menggiurkan ini. Harga paling rendah, RM1370. Harga average, RM1750. Harga paling tinggi, RM1870.

I liiookkeee!!

Yang buat guwe jatuh chenta :

1. Walkman - mp3 player.
2. Very sleek design.
3. Slim
4. Of course, camera 3.2MP.
5. Built in FM.
6. 8GB built in memory!!

Ye. Ye. Guwe suka dengar music oke~





Kena kumpul duit nih!!

11 comments:

A t i Q a h 3 Oktober 2008 8:27 PTG  

Shout out akak di fesbuk membuatkan saya terus menggugel beliau. Memang perghhh.. Tahun ni dapat duit raya tak? Hoho.

julianne 4 Oktober 2008 8:24 PG  

tima kasih amyz.

muahss

Amy Z! 5 Oktober 2008 12:49 PG  

atiqah : haha. dah tua camni, siapa nak kasi duit raya? kena beri duit raya adalah. huhu.

kayusakti : ape? ape? *emoticon orang bersiul*

dugongsenyum 5 Oktober 2008 7:56 PTG  

Selamat Hari Raya kepada Amyz juga :)

pHu YinG 6 Oktober 2008 9:49 PG  

Phewitt.. Selamat mengumpul duwit. Tak pun, suruh cik abang sayang sponsore, buat hantaran. ;-p

fafarafa 6 Oktober 2008 10:19 PG  

ha'ah....smart banget.
selamat kumpul duit laa ekk.
ekekekekek

nizamsani 6 Oktober 2008 10:50 PG  

wuyyo.
menangis tengok regenye.

CIda 6 Oktober 2008 2:16 PTG  

weh.. aku mmg minat SE. tapi aku terlalu kasar nak pakai henpon mahal2. Kejap jek dah calar balas. Err.. Belikan aku satu ya? Tima kasih.

Amy Z! 8 Oktober 2008 12:38 PG  

dugong : :-)

PY : Hehehe. Mahal sangat nak buat hantaran. Hadiah besday boleh kot? Haha.

farah : Haha. Tak mau derma sket ke? Haha.

neezie : Memang kena ikat perut! Haha.

Cida : Hahaha. Tak boleh. Kau pakai kasar. Aku belikan kau public phone je. Boleh hempas-hempas. Tak rosak pun~ hahaha.

rudy bluehikari 13 Oktober 2008 9:07 PTG  

nanti mintak jadikan hantaran kawenlah. jgn lupa pas dpt sediakan storage sket utk ayat quran n nasyid, kasik baby dlm perut dengar kalau maknya malas. hahahahahaha jahatnya aku!

Amy Z! 14 Oktober 2008 12:07 PTG  

rudy : ferrr.. mahal ni. rasa segan nak minta2. huhuhu.

Cerita Lama Amyz