Khamis, 2 Oktober 2008

Raya Ini Biasa-Biasa

Tak ada yang lebih menggembirakan dari berkumpul dengan keluarga tersayang di pagi raya. Makan ramai-ramai. Bergurau-gurau. Dengan keletah anak-anak buah. Membuat aku rasa sangat bahagia.

Selain dari itu, aku hanya rasa biasa~

Raya yang biasa. :-)

4 comments:

rasso 4 Oktober 2008 7:25 PTG  

Selamat hari raya sis amyz... huhuhu...

samalah kita.... raya tak macam zaman kecil-kecilan dulu....

Amy Z! 5 Oktober 2008 12:46 PG  

rasso : Selamat Hari Raya juga. :-)
A ah. Raya meriah, tapi rasa biasa. Tak teruja macam kecil2 dulu. :-)

nizamsani 6 Oktober 2008 10:55 PG  

kalau 1 syawal tu kat dalam bilik kuliah, itu luar biasa.

Amy Z! 8 Oktober 2008 12:31 PG  

neezie : Hahaha. Nasib baik tak belajar kat oversea. kalau kat oversea, hari raya duduk dalam kelas je. Lebih malang lagi, time raya pula la exam. Huhu.

Untung tau student kat Malaysia ni. Cuti kemain banyak lagi~ Huhu.

Cerita Lama Amyz