Rabu, 29 Oktober 2008

Follow

Aku baru register Twitter. Update ringkas apa yang kita buat via web Twitter atau phone. Kalau nak update panjang-panjang - sila guna blog sendiri. Buat entri.

Ada satu fungsi kita boleh ikuti perkembangan kawan-kawan.



Tak ada apa. Cuma rasa sedikit geli hati dengan ayat "You are following CikDaun", misalnya.

Serta merta, aku terbayang lembaga kuning yang gebu-gebu, ada signal network di badannya. Mengikut kau ke sana-sini. Dan menyanyi;

"I will follow you. Follow you where ever you may go.."

*ketawa_kecil_dan_bahu_terhingut-hingut*

9 comments:

nizamsani 29 Oktober 2008 11:15 PG  

mesti tak study ni.hehe.

Amy Z! 29 Oktober 2008 11:24 PG  

nezie : hahaha. tak bawak buku la~ *alasan.* hahaha.

kel@mbu 30 Oktober 2008 3:53 PG  

wah, menarik gak ni.. mcm stick note bergerak.. haha..

Amy Z! 30 Oktober 2008 9:02 PTG  

kelambu : hehehe. boleh update status facebook sekali tu~ hehe.

ikoko 30 Oktober 2008 9:38 PTG  

tapi sekarang lembaga kuning tu pakai baju hujan warna kuning je..

dalam pakai warna hitam, ada tulis "celcom" atasnya .. uhuk

Amy Z! 31 Oktober 2008 11:45 PG  

ikoko : tapi harith iskandar nampak cute~~ hikhik.

Silence 1 November 2008 10:43 PG  

rasa mcm dah register twitter..tapi nape nampak mcm lain je ea? ishh..salah register ker...

kingbinjai 1 November 2008 11:37 PG  

ha ha. hmmm menarik gak eh

Amy Z! 1 November 2008 5:01 PTG  

silence : register @ twitter.com. plus ada 2 option/interface utk letak di blog. satu mcm twitter di bawah profile amyz tu. satu lagi, just text appear. tak ada flash mcm tu~ ;-) try again yach!

kingBinjai : a ah. agak2 boring nak update panjang2, update ringkas saja lah~ :-)

Cerita Lama Amyz