Selasa, 19 Ogos 2008

Gi Terengganu nih!



Ada di Terengganu sempena Cuti Sekolah, Cuti-Cuti Malaysia, Tahun Melawat Terengganu 2008 dan Majlis Tilawah Al-Quran Antarabangsa.

Tak. Sebenarnya, ayah out-station di sini. Buat broadcast program Majlis Tilawah Al-Quran. Ambil kesempatan melancong di Terengganu buat lawatan sambil belajar.

Betul. Aku pergi buat lawatan tadi. Musium Terengganu. Taman Tamadun Islam. Masjid Kristal. Lawatan sambil belajar la tu. Aku kan student~ Ihiks!

Okayy.. Lepas lawatan kan. Kan. Biasanya, cikgu akan bawa kita pergi shopping kan? Kan? Hikhik.

Yeay! Esok pergi Pasar Payang pula~

12 comments:

nizamsani 20 Ogos 2008 1:11 PTG  

ole-ole?hehe.

Amy Z! 20 Ogos 2008 1:48 PTG  

neezie : ahahaha. :-p

sinaganaga 20 Ogos 2008 3:37 PTG  

mcm tepak sirih 'ja. ha ha.

Amy Z! 20 Ogos 2008 4:19 PTG  

Naga : Hahaha. :-p

newrin 20 Ogos 2008 4:49 PTG  

sejak aku keje kat company yg byk office kat terengganu .. aku dah xrasa d excitement of going to t'ganu..

sedih kan..pastu aku tak pernah merasa g pasar payang..isshhh tension pulak bila meluahkan perasaan ni

nway jgn lupa beli kain sutera byk2 k n mkn kopok lekor byk2 :)

ayobkelubi 20 Ogos 2008 7:26 PTG  

woooo

beli kepok segunia dua oooo!.

Amy Z! 20 Ogos 2008 9:32 PTG  

newrin : babe, datang sebab kerja, memang different dengan datang sebab jalan-jalan. aku rasa excited jugaklah sebab dah lama tak gi sini. plus, pergi bercuti pulak tu. sponsored by dad lagi. mana taknya. haha.

takpe babe. jgn tensi2. next time pergi berjalan pulak. tak pun sesekali pergi kerja tu, singgah jap je pasar payang. banyak batik la tapi~ hihi.

kopok lekor cam muak lah. aku prefer beli baju, tudung @ kerongsang. ;-)

Ayob : mung ni order ke? hahaha.

Pnut 21 Ogos 2008 9:22 PG  

nak kepok lekor losong... nakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

13may 21 Ogos 2008 9:23 PTG  

yuuhuuu!!!

Amy Z! 23 Ogos 2008 12:08 PG  

Kak PNut : Alaaaa.. Dah balik KL, baru dpt baca komen. Tak sempat nak pegi beli. Huhuhu.

13May : Yuhuuu..!!

kingbinjai 23 Ogos 2008 2:38 PTG  

kirim! milo ais!

pHu YinG 24 Ogos 2008 9:49 PG  

PY tengok malam pertama tu je.

Ada peserta dari Bosnia, Vietnam & Tunisia. ;-)

Cerita Lama Amyz