Selasa, 26 Ogos 2008

Aprisiasi

Kadang, kita rasa apa yang kita berikan sangat mudah. Dan tidak boleh berapa dibanggakan sangat apa yang kita berikan pada orang lain. Kita rasa biasa-biasa saja.

Tau saja favorite aku coklat!

Tapi sekecil mana pun budi kita pada orang, kita rasa honor dan terharu, bila dihargai. :-)

Dalam coklat ada cermin. Tau saja aku kuat bersolek! Haha.

Terima kasih cik Nett. Walaupun kecil, ianya cukup besar maknanya bagiku. :-) Terima kasih sangat-sangat. Ihiks! I tolong u sikit je~

Budi yang baik, dibawa sehingga ke mati.

Dan seperti itulah aku sentiasa menghargai segala perhatian dan kasih sayang dari si_doktor_hati yang tak pernah jemu melayan segala kerenahku.

13 comments:

ayobkelubi 26 Ogos 2008 4:34 PTG  

mana aciiiiiiiiiiiiiii

pHu YinG 26 Ogos 2008 9:25 PTG  

Alahai. Tak sempat jumpa Kak Nett. ;-)

Amy Z! 26 Ogos 2008 9:44 PTG  

ayob : Hahaha. nasib laa..

PY : ;-) Nanti2 jumpa. Nak?

julianne 26 Ogos 2008 10:15 PTG  

ayob..

kan aku dah bagi ko saprise tu? suka kan? kan?

Phu ying,
hai... nak jumpa I ke? buat appointment setahun lebih awal okey? heheheh

amyz,
ini adalah permulaan untuk pertolongan2 yang lebih besar lagi lepas ni. hahahha...

.vvy|na. 26 Ogos 2008 11:45 PTG  

wahai ami zuraida (dan jugak kak nett yg jauh nun di seberang)..



bila nak jumpa togeder-geder nih???

CIda 27 Ogos 2008 11:54 PG  

mana aku nyer nett? mana ke aci macam ni! ini tidak adil.

cik.sepi 27 Ogos 2008 12:30 PTG  

memula ingat kan coklat tadi!
rupa2 nye cermin :D
cermin diri hiasi peribadi ;)

Amy Z! 27 Ogos 2008 6:48 PTG  

Awin : Kakak awak sorang kat Selatan, sorang kat seberang laut. Bila lah dpt bertemu ek? Cuti nanti kita together-gather tauuuu!! Mwahhs!!

Ida : Hahahaha. Sila kemukakan ketidakpuasan hati anda kepada Nett di laman blog beliau. Hahaha.

Org Sepi : A ah. Memula buka adiah tu ingat coklat gak. Lepas tu tgk ada cermin. Hahaha. Comel bangat~

azie 27 Ogos 2008 8:25 PTG  

mati2 ingat coklat. dah siap terliur bagai,huhu

tugas doktor_hati memang untuk layan kerenah kita, kan kak?ahaha

Amy Z! 27 Ogos 2008 10:17 PTG  

azie : peh.. akak dah terliur masa dpt tu. besar2 plak coklatnya. pehhh!! hahaha. sekali cermin. haha.

ye azie. i couldn't agree more. ahaha.

nizamsani 28 Ogos 2008 10:46 PG  

kenapa aku tak dapat pun.

Amy Z! 28 Ogos 2008 4:44 PTG  

neezie : Apa kes pulak ko nak dpt hadiah? :-p Hahaha.

sinaganaga 8 September 2008 12:08 PTG  

cermin kenit untuk gunting misai ha ha

Cerita Lama Amyz