Khamis, 10 Julai 2008

Panggil Je, Kak Amy

"Salam.. Ni kelas *nama_subjek* kan?"

"Ha ah."

"Saya E. Awak?"

"Hmm.. Panggil je Kak Amy."

"Kakak ke? Bukan baya-baya?"

"Kakak~ Betul. Umur awak berapa?"

"22"

"Ha.. Akak 28. Hihi. Akak dah kerja, tengah cuti sambung belajar."

"Ohh. Bagusnya. Rajin betul nak study lepas kerja ye? Err.. Dah kawen?"



Alamekkkk...~~

19 comments:

julianne 10 Julai 2008 4:49 PTG  

dorang tu buta hurup ke tak nampak muka u yang dah tua tu???

Tok Rimau 10 Julai 2008 4:49 PTG  

awal-awal dah pasang firewall x kasi orang tackle.

tapi, mmg. U nampak 20.

cik puan daun 10 Julai 2008 5:22 PTG  

panggil kak syura..

rasso 11 Julai 2008 6:49 PG  

ha ha....

bila nak ngeteh?

spyz 11 Julai 2008 11:43 PG  

Jwb le ".. anak dah 3"
Mesti dia lagi kagum
: )

Amy Z! 11 Julai 2008 1:14 PTG  

tokR : hahaha. zaman ngorat-ngorat saya dah berlalu. hahaha. sekarang kena pasang firewall untuk lebih security. haha.

Tok ni.. buat i blushing je. hikhik.

cik kayu : hahaha. i dah suntik botox. hahaha.

puan daun : hahaha. kak puan syura oke dak?

rasso : jadual sem ni petang pree je. boleh ngeteh. haha. ;-)

spyz : ya. anak rambut, anak tekak dan anak tudung. hahaha.

tak susah buat orang kagum. cakap umur 28, sanggup ambil cuti sambung belajar, gaji lebih 1k. cukup. diorang dah kagum dah.

"Bestnya kak... gaji banyak~"

hakhakhak.

rudy bluehikari 11 Julai 2008 2:31 PTG  

akak banjer saya boleh? sy rela jadik adik angkat akak...kui3x

Amy Z! 11 Julai 2008 5:29 PTG  

rudy : hahaha. itupun selalu gak kena tu. kena belanja. adeh~

books4sale 12 Julai 2008 12:02 PG  

lahhhhh 28 ke?
means aku lagi muda dari kaulah ya???

ha ha ha.

A t i Q a h 12 Julai 2008 12:57 PG  

Separuh gaji dah 1k? Huh. Memang la kami yang budak-budak ni kagum. Wahahaha.

kingbinjai 12 Julai 2008 5:31 PTG  

ha ha memang alamek betul ler

Op 12 Julai 2008 6:59 PTG  

firewall kurang power. ada gak adik-adik yang cuba nak penatrate ek?

cute-cat 13 Julai 2008 12:59 PG  

"Ala, akak ada gaji, PT*PTN lagi... So, apalah sangat belanja kami minum singgit-dua..."

Hikss, depa tak tahu hutang kita berjeda tapi tak de plak nak tolong settle... :p

Anonymous 13 Julai 2008 9:36 PG  

itu laaa..kalau...

kan ke....

tak gitu?

ha ha

nizamsani 14 Julai 2008 1:04 PTG  

E. tu..cantik tak? :)

The Miruxx 14 Julai 2008 2:18 PTG  

Panggil I Taf Teh ajer...


Kakak, Kak Teh, Kak Taf tak rawk ler beb.

Amy Z! 14 Julai 2008 2:57 PTG  

ika : ko memang nampak muda beb. :-p keji laa.. haha

atiqah : ops. belum tolak hutang mara, fama, kereta, kredit card. tinggal ratus2 je. haha.

king : alamekk.. asik tanya kawen je. haha. ye la ye la. nanti aku kawen laa..

op : hahaha. itu la pasal. duh! tapi sorry ye adik-adik, akak amy tak minat nak bela anak ikan. hahaha.

sya : tak buat ptceti-n tu. byr sendiri. huhuhu.

uncle po : ye la. ye la. tak lama lagi saya gitu-gitu lah.. hahaha.

neezie : amboi.. amboi... :-p

tafteh : panggil kakak tak rawkk!! tapi cik tafteh oke kan? hahaha.

sinaganaga 14 Julai 2008 3:42 PTG  

Kak Teh? Macam bunyi orang sebelah panggil emak aku jer. Ha ha.

Amy Z! 14 Julai 2008 3:50 PTG  

Ge : Hahahaha. Kalau aku panggil mak ko, Cik Teh? OK?

Cerita Lama Amyz