Selasa, 29 Julai 2008

Besarnya Batu

Sekarang ini, fesyen tudung adalah dengan deretan batu-batu berkilau-kilau di tepinya. Silau mata mak memandang. Ferrr...

Aku ini orang sederhana. Batu kecil-kecil bertabur di tudung sudah cukup bagi aku. Jadi bila aku nampak deretan batu besar-besar di tepi tudung. Fikiran aku dah terbayang. Iiee.. Beratnya kepala aku dek batu-batu ni kalau aku pakai tudung fesyen ni.

Dan harganya juga boleh membuat mata kecil aku ini terbeliak. Mencecah RM200++, nyahh!!

Beli processor ke, hard-disk ke, RAM ke.. Lagi bagus!! Kata encik Superhero.

Haha.

11 comments:

sinaganaga 29 Julai 2008 3:20 PTG  

Eh, bukan kau dah jauh sedikt daripada Makkah ke? He he.

Amy Z! 29 Julai 2008 4:22 PTG  

Naga : Kelas dekat dengan Makkah. Haha. :-p

pHu YinG 29 Julai 2008 5:27 PTG  

PY nak balik ni. Nak kirim? Boleh bayar ansuran.

-bakal businesswoman berjaya-

Ahaks! ;-p

Amy Z! 29 Julai 2008 11:15 PTG  

PY : Hahaha. Nanti akak fikir2 dulu. Haha. :-p

rudy bluehikari 30 Julai 2008 11:04 PG  

elehhh...kalau org bagik free nak jugakkan kaannn? apa lagikkk rengeklah kat encik awak. muhahaahhahha :p

Amy Z! 30 Julai 2008 4:57 PTG  

rudy : Tak mahu laa.. Besar sangat batunya. Kalau org bagi pun, end up duduk dalam almari tak pakai2. Iiieuuoo...

ayobkelubi 31 Julai 2008 9:47 PG  

serius

aku tak faham motif batu-batu besar tu...

nak tunjuk batu besar or besar kepala?.


hahaha...

Amy Z! 31 Julai 2008 7:50 PTG  

Ayob : Hahaha. Aku pun tak faham. Suka benar besar-besar.. Ieeiioouu..

hairieusoff 2 Ogos 2008 9:32 PTG  

beautiful is pain....ye ke...tak pun ...painis beautifull...lebih kurang gitu la...aaaa

Amy Z! 4 Ogos 2008 12:00 PG  

HE : Haha. Sakit untuk cantik. :-)

cik.sepi 15 Ogos 2008 1:53 PG  

kadang2 pakai tudung yg berbelian beso2 tu rasa mcm pakai rantai berlian jer..
hhuhuhuu.. batu2 tu jer dah beratkan tudung..
kalo timbang berat, agak2 ade efek x?

Cerita Lama Amyz