Isnin, 23 Jun 2008

Skeptic

Aku tidak suka dengan orang yang terlalu skeptic dengan mengeluarkan penyataan-penyataan seperti ini:

"Perempuan memang macam tu.."

"Lelaki memang macam tu.."

"Dia memang begitu.."

Hurm.. Dunia ini memang macam-macam~

8 comments:

.vvy|na. 24 Jun 2008 5:46 PG  

"well, diorang memang macam tu.."


hihi.

madulebah 24 Jun 2008 8:47 PG  

hmmm Kerajaan memang macam tu...

newrin 24 Jun 2008 10:23 PG  

hahahaaaaa...

paling famous skrg "p*kl*h" memang macam tu

:P

Amy Z! 24 Jun 2008 10:59 PG  

Awin : Haha. :-p

Nida : Hahahahahahaha.. Adeh.. deh.. Memang macam tu.. Nak buat macam mana?

Newrin : Hahahahaha. Tu lagi laa.. Dah tak bleh buat apa dah.. Adeh.. deh..

ayobkelubi 24 Jun 2008 1:36 PTG  

"dah jalan citer dia macam tu,nak buat macam mana!"

Amy Z! 24 Jun 2008 5:41 PTG  

ayob : Huhu. Alasan yang aku tak boleh terima langsung!! Huhu..

books4sale 24 Jun 2008 9:54 PTG  

aku. seorang yang skeptical. juga. hahahahahaa.

Amy Z! 25 Jun 2008 10:50 PG  

ika : kita semua pun skeptical. tapi, bg aku, jgn keterlaluan saja. :-)

maybe aku patut bold perkataan "terlalu" dalam ayat aku tu~

hahaha.

Cerita Lama Amyz