Sabtu, 28 Jun 2008

Saya Rindu Pada Kenangan Lalu.











GengKerdil ke Selatan 25 -28 April 2002.

Bersama Kak Nett, Rudy, Mie, Pikor, Fajar, Ijat dan Effa

Waktu itu masih kurus dan kebudak-budakan. Hahaha.

Lalu, ku kutip sisa kenangan itu sewaktu di selatan. Bersama SuperHero, aku jejak kembali Tanjung Balau, Kota Tinggi dan Kota Johor Lama.

Kota Johor Lama I

Kota Johor Lama II


Lupa ambil gambar di Tanjung Balau. Tapi ada gambar di sekitar Kota Tinggi. Seronok rasa dapat jejak balik kenangan lalu seperti de-javu.

Segala kenangan masih abadi dalam ingatan. Ewahhh!!

Opps. Tidak lupa pada seorang lagi peserta tambahan yang kami tumpang rumahnya waktu itu



TokRimau. Beliau sungguh hensem waktu itu. Haha.

10 comments:

rudy bluehikari 28 Jun 2008 3:28 PTG  

fuhhhh!!!!!!!!! kurusnyerrr aku mas anih... dlm 65kg kot..skrg...68kg..yes..lagi 3kg utk sama beratkannnn zmn b4 kawen dulu.

kisah tanjung balau ni ada kisah cinta yg tak menjadikan wink3x

satu lagi..kisah tgh fajar memandu dr segamat ke umah nett tu, nampak pontianak duduk tepi jalan ...seram sehhhh!!!!!!!

Amy Z! 28 Jun 2008 10:20 PTG  

rudy : hahaha. kurus gile2 arr.. hahaha. kelakar rasanya kan?

waaaa.. part tu yang sangat scary occayyy!! hahahahaha..

dugongsenyum 28 Jun 2008 10:32 PTG  

kurusnya korang. haha

A t i Q a h 28 Jun 2008 10:34 PTG  

Ya ya. Memang nampak kurus. Ha ha.
Em, tulis pasal entri wilayah selatan ni, mesti simtom-simtom rindu ni. Hi hi hi.

The Miruxx 29 Jun 2008 10:26 PG  

Baju pink berfloral. Feeeeeeeerrrrrr, fesyen memang kejam! Hahahaha...

Amy Z! 29 Jun 2008 10:14 PTG  

dugong : hahaha. tahun bile tuu..

atiqah : sgt rinduuuuu.. harhar.

tafteh : mat bunga tuuu.. hahahaha.

madulebah 30 Jun 2008 9:00 PG  

ha ha ha.. kiyoot nya semuaaaa... terutama sekali mamat yang dalam gambar last tu..

Amy Z! 30 Jun 2008 1:19 PTG  

cik Madu : Hahaha. Umo masih muda belia tuuu.. Hahaha.

ayobkelubi 1 Julai 2008 3:51 PTG  

seriously, aku mmg tergelak barai tgk gambo tok. hahahaha.

tgk gambo nett pun,harus tergelak barai aku. muda belia benooo!. hahahaa..

tak nak wat lagik kembara ni amyz?. ala-ala revisited tapi dgn geng lain?. mesti lain feeellll dia sbb dulu ko paling budak2,skang ko paling tua lah nanti eh?, hehehee..

Amy Z! 1 Julai 2008 6:38 PTG  

ayob : hahahaha. dulu aku dpt perhatian sbb paling muda. kalo dah tua, buat kembara macam ni, org dah tak beri perhatian kat aku lagi. hahahaha. keji kan??

Cerita Lama Amyz