Khamis, 19 Jun 2008

Kerja Orang Yang Bercuti II

Shopping.. Baju..

Shopping.. Baju lagi..

Shopping.. Lagi-lagi baju..

Kasut? Tak shopping kasut. Kasut dah banyak. Bukan pakai sangat pun. Tak kan nak pakai high-heel pergi kelas? Buang tebiat?

Download movie.
Download mp3.

Facebook.
Baru join Anuar Zain Facebook Club. Hikhik. Owhh.. Anuar Zain.
Friendster? MySpace? Apa tu? Owhh.. Tak coolnya. So childish~ Hakhak.

Update flickr.

Tukar layout blog. :-)
Sampaikan layout blog Pink Platun pun nak tukar juga. Duh!!

7 comments:

The Miruxx 19 Jun 2008 1:20 PTG  

Gua suka layout sblum ni, yg ada gamabr perempuan seksa atas sofa...

Amy Z! 19 Jun 2008 1:43 PTG  

tafteh : wa letak balik gambar awek seksa. oke tak? hahaha.

julianne 19 Jun 2008 2:15 PTG  

eh dah takde keje sangat ek?
meh datang rumah i.
kemas segala mcm kotak2 tu

Amy Z! 19 Jun 2008 2:28 PTG  

kayusakti : bak tambang pergi balik 1st class.. hahaha. :-p

A t i Q a h 19 Jun 2008 11:42 PTG  

patutlah sampai ada masa mahu hantar hatching eggs ya. ;D

cute-cat 20 Jun 2008 8:20 PG  

sis,
tolong unpack kotak pindah rumah dua bulan lepas boleh tak?

hehehehe...

Amy Z! 20 Jun 2008 12:10 PTG  

atiqah : hahaha. seronok plak main facebook. haha

sya : ha? ha? ape ni? i bukan maid tauu.. hahahaha.

Cerita Lama Amyz