Isnin, 30 Jun 2008

Ahad Terakhir di Kuala Lumpur

Ewah! Macam nak pergi jauh sangat. Tajuk melankolik saja. Hurhur.

Semalam keluar bersama Div4s. Tengok Sepi. The movie was good. At least, aku tak menangis-nangis macam tengok Cinta. Haha. Cuma sakit hati dengan gangguan dari pasangan sebelah yang terbisik-bisik tentang filem tu.

"Haa.. lepas ni kan.. bla.. bla.. bla.."

"Pakwe dia tu mati.."

"Isk. Isk." dengan kerusi bergegar-gegar sikit. {I DONT have any idea, what the hell they're doing! Damn it!}

Duh! Wa datang tengok Sepi, bukan nak dengar lu cerita balik pasal filem tu. Dia orang ni tak tahu jaga manner dalam cinema lah. Kalau nak terkangkang, terpeluk-peluk, lu beli dvd/vcd. Tengok kat rumahlah! Such an ideeeeooott!!

*Emo.Emo*

Sementara menunggu tayangan Sepi, bersiar-siarlah kami di sekitar Pavillion. Tak ada apa menarik hati gue~ Hati gue sudah tidak tertarik lagi kepada perkataan "shopping". Kasut pun tidak lagi membuat gue meronta-ronta untuk mencuba.

And then, sebelum masuk hall. Sesudah membeli pop-corn dan minuman-ringan. Aku ternampak ini:



Waaaa...!! Siapa yang dengki sangat dengan Patrick Dempsey, my Mr McDreamy niii.....!!!

Jahat sungguh orang itu!

8 comments:

esis 30 Jun 2008 1:32 PTG  

aduh.. lobang hidungnyaa di tengah2. ngeeeee

Amy Z! 30 Jun 2008 6:20 PTG  

esis : huhuhu. dengki betul. agaknya marah sebab awek dia suka kat patrick dempsey tu kot.

madulebah 1 Julai 2008 8:24 PG  

wow pegi Pavilion tak ajak aku pun ek :p

Tok Rimau 1 Julai 2008 8:24 PG  

Sorry la kak. Kita orang nak beli lover seat tapi abis.

Amy Z! 1 Julai 2008 11:18 PG  

tok R : hahaha. iieeuu..

cik nida : eh, aku ingat ko kerja sbb KL Festival.. sorryyyyyyy sgt2!! Huhuhu..

cik puan daun 1 Julai 2008 4:28 PTG  

saya dah lama mengidam utk make out di wayang.. ahahahaa..

midvalla takder couple seat.. ahahaha

A t i Q a h 1 Julai 2008 4:56 PTG  

Nanti kalau sy ajak akak tengok Sepi di CS, akak jangan bisik-bisik tau. Ha ha ha.

Amy Z! 1 Julai 2008 6:35 PTG  

puan daun: hahahaha. couple seat dekat cathay cineplex laa.. dekat cinelesure tu. best tau kalo nak make out. Hahaha. Keji je gue..

atiqah : Hahaha. Jangan ajak akak tengok. Nanti akak bising2. Korang gak boring nanti. Haha.

Cerita Lama Amyz