Isnin, 12 Mei 2008

Si Pembawa Air

Aku di bawah zodiak Aquarius. Lahir antara 20 Januari hingga 18 Februari. Simbolnya, Si Pembawa Air.

Aquarius? Dia pembawa air. Selagi boleh, dia curahkan air pada sesiapa yang nak. Pemurahlah kiranya.. :
Kata Naga waktu aku tanya tentang kesesuaian pasangan mengikut zodiak. Haha.


Aquarius is one of the hardest signs of the zodiac to understand. Aquarius are often felt to be unfathomable when in reality they live almost entirely on the surface.

Aquarians will not reveal their innermost feelings no matter how hard others may try to persuade them, simply because they are unable to do so. People of this sign have a reputation for being enigmatic, difficult to understand, and different from everyone else, and cleverly play on this to gain power and attention.

They are extremely friendly yet detached at a personal level, sociable in large gatherings, but unsociable at smaller meetings and parties which require greater intimacy. They are helpful and compassionate when involved with charities or group activities.



Aku jarang baca personaliti aku seperti ini. Yang aku selalu baca semua yang baik-baik. Tetapi ini, telah memberikan satu pendapat dari sisi gelap tentang si Aquarians.

Hard to understand. Hmmm...

Ala... Its just a damn theories yang kadang-kadang kita tak boleh percaya sangat pun. Kan? ;-)

10 comments:

nizamsani 14 Mei 2008 8:59 PG  

aku lahir 30 januari.
eh.
ko dah bagi hadiah kat aku belum?

cute-cat 14 Mei 2008 9:50 PG  

no wonder lah, ramai yang susah nak paham kita...

kekekekeke

cik puan daun 14 Mei 2008 1:46 PTG  

pembawa air ni akan jadi penenang jiwa.. ehehehe

Amy Z! 15 Mei 2008 3:18 PTG  

neezie : kau kata nak bagi aku pensel ikea?

sya : haha. Memang betul~ :-)

Daun : insya Allah. Harap2 begitulah~

nizamsani 15 Mei 2008 9:42 PTG  

ko kata ko tanak ari tu.
err..mungkin sebab ni ke orang selalu kata aku ni pelik?abah aku sendiri kata aku ni pelik.lain dari adik beradik yang lain.huhu.

Amy Z! 16 Mei 2008 12:21 PG  

neezie : haha. ingat plak dia. :-p
aku pun mmg lain dari adik beradik aku yg lain~ hehe.

fadz 28 Mei 2008 11:38 PG  

anwar ibrahim pun aqua kan? my bro kat oxford pun aqua.. mmg org2 aqua ni org2 yg kental dan kuat, tapi kadang kala kompleks.. dulu masa 18-19thn, saya selalu saja terpikat dengan org aqua..

Amy Z! 28 Mei 2008 4:42 PTG  

fadz : Hihi. Memang complicated. Terpikat dengan org aqua sebab org aqua suka memberi.. :-) Hihi.

tuantanah 2 Jun 2008 2:42 PG  

Tulislah apa-apa yang negatif pasal 'Aquarian' pun, saya tetap suka :) Kita unik, kan Amyz? ;)

fadz, Anwar Ibrahim Leo.

Amy Z! 2 Jun 2008 10:09 PG  

tt : Hihi. Yeap!! ;-) Special one! :-)

Cerita Lama Amyz