Sabtu, 3 Mei 2008

Short Update.

Exam dah habis. Duh! Fikir-fikir, tak tahan dengan stresses dan tension all over my head. Dengan perut penuh dengan rama-rama setiap kali nak masuk dewan dan buka kertas soalan. Duh!!

Its not that easy. Not that easy..

Finally. It's over! But then, tak habis lagi. Semester depan ada lagi, the next ada lagi juga. Dan lagi. Sehingga habis belajar.

Adik-adik satu course tanya setiap kali habis menjawab peperiksaan.

"Mana lagi senang? Kerja atau belajar?"

Hahaha. Rasa macam kena tampar. Tapi, bagi aku - belajar pun best. Kerja pun best juga. But lucky me. Aku dapat gaji masa belajar. Best kan? Haha.

Eh, tajuk aku short update je. Tapi dah tulis panjang pula ni. Selingan sikit kat atas tadi tu. Nak bagitau exam dah habis maksudnya, cuti pun bermula. 2 bulan. Bestnya jadi student~ Harhar.

By the way, my older sister, Kak Long selamat melahirkan baby boy yang comel di Hospital Ampang, 2nd May 2008 9:48pm. Bertambah seorang lagi anak buah. 1st boy in family. Wow! I bet dia mesti manja punya. :-)

Its good to be home. Ada family.

But still, my heart left at Johor. :-) Oh, dah rasa rindu sana dah. Hahaha.

12 comments:

cute-cat 4 Mei 2008 1:16 PTG  

congrats! seronoklah baby boy tu dpt perhatian penuh drpd mak buah dia ni :p

sis, jawab kat derang... belajar dapat gaji kerja lagi best! belajar je or kerja je, tak best sangat. hehehe...

sis, rindu JB utk siapa? hmm, bila mau ngedate?

.vvy|na. 4 Mei 2008 5:54 PTG  

aik. cik strange, dengan kita bila nak ngedet jugok?

btw, tahniah mak lang! :p

The Miruxx 4 Mei 2008 8:50 PTG  

Gua heepi lu dah berblog kembali.

Amy Z! 4 Mei 2008 9:35 PTG  

sya : Thank u bebeh. Mmg jadi anak manja. Duh! Ngedet? Set kan aja time dan harinya. Me? No problemo. Mebi bit busy sbb kena jaga baby. Harhar.

butterfly comel : thank u bebeh.. Bila mau ngedet? Harhar

Tafteh : Uhuhu. Addicted! Haha.

Amiene Rev 4 Mei 2008 9:45 PTG  

Dah habis exam, seronok dapat berblog. Saya gak habis exam lagi, tapi udah mau pergi jauh dari tempat pengajian.

Tak sabar nak bekerja tetap.

Amy Z! 4 Mei 2008 10:45 PTG  

amiene rev : yach!! bercuti lagi seronok dari exam. haha.

A t i Q a h 5 Mei 2008 8:03 PG  

Sem depan kita date kak? He

Blur Clairvoyance 5 Mei 2008 12:37 PTG  

har har har....

sorry sis nujum tertepat le plak

congrats pas nie slamat melayan wira kecik tue ek heheh

madulebah 5 Mei 2008 6:23 PTG  

oit oit cuti?? jom Jusco

pastu nanti kita layan made of honor pulak.

sambil emo emo..

ha ha ha..

Amy Z! 5 Mei 2008 7:48 PTG  

atiqah : aaa.. calling2 akak yach! :-)

Lin : hahaha. Thank u bebeh. mwah!

Nida : made of honor. Dr Shepard!!! Wajib tonton tu bebe!! Hahaha.

julianne 6 Mei 2008 7:35 PG  

oit oit.... nak pi tengok wayang tak ajak aku pon. huk huk huk...

Amy Z! 6 Mei 2008 12:10 PTG  

KayuSakti : Jom tengok sama2. U kat sana, kamiorang kat sini. Oke dak?

Cerita Lama Amyz