Selasa, 6 Mei 2008

Muhammad Hariz Afiq



Muhammad Hariz Afiq, welcome to the family. Wuhu!!! Anak Kak Long dan Abang Harun. Comel sangat. Mata sepet. Putih. Bila menangis, merahhhh padam muka dia. Kuat pula tu.

Semalam baru dapat keluar dari hospital. Hari ini, aku start jadi babysitter, jaga kak long berpantang. Babysitter tak bergaji. Hehe.

*Note: Sorry~ Kesilapan nama Muhammad Hariz Afiq pada mulanya. Sekarang nak daftar nama anak Muhammad, tak boleh letak Mohd. Kena letak Muhammad. Duh! Panjangnya nama. Esok aku nak bagi nama anak simple-simple aje lah. Senang dia nak lorek borang bodoh OMR dengan pensel 2B. (Owh, I always hate OMR form..)

4 comments:

julianne 6 Mei 2008 12:16 PTG  

ooo kak long u jaga.
i u tak jaga.
mencik la
u ni tak adil!

CIda 6 Mei 2008 2:23 PTG  

hi amyz.. congrats dpt anak sedara. aku pun baru jd makngah. 30.4.2008. tp jeles la aku xda can jadi babysitter. lepas abis marking ni mmg aku nak amik cuti seminggu. hehe. over.. haha

Amy Z! 6 Mei 2008 4:35 PTG  

Kayusakti : alaa. u jauh sgt~ kalo u dekat, i leh jagakan.. ;-) tapi ada upah tau.. hik hik hik

cida : hehehe. alaa.. cuti 2 bulan je jadi babysitter pun. tak lama. huhuhuh..

A t i Q a h 7 Mei 2008 10:26 PG  

Kenapakah tak boleh letak Mohd?
Saya pun, nak letak Ahmad atau Abdul. Boleh dia duduk depan depan. Ha ha ha.

Psst..nama Hariz tu stylo la kak. ha ha

Cerita Lama Amyz