Selasa, 20 Mei 2008

Dah Ok dan Sihat

Laptop yang dijangkiti virus benci sepanjang minggu lepas sudah sehat. Di-operate oleh SuperHero. Kini, laptop lebih laju. Lebih-lebih lagi ianya bergaya dengan HSDPA ZTE USB Modem yang baru. Comel. Selepas ini, boleh online di mana-mana, sekalipun di dalam bas. Modem usb ni bestlah!

ZTE MODEM

Sebab di rumah ada stimix, jadi modem bergaya ini hanya akan digunakan bila balik Uni Selatan kelak. (Atau guna waktu malam-malam di dalam bilik, di mana kabel network tidak sampai ke bilik.)

Terima kasih kepada my dear SuperHero~ Sebab jadi doktor hati, doktor laptop dan sponsor half of the usb modem price. ;-)

Orait, nak sambung tengok Grey's Anatomy.

5 comments:

nizamsani 20 Mei 2008 8:07 PTG  

atau ditangga asrama

Amy Z! 22 Mei 2008 12:00 PG  

neezie : kalau kat tangga asrama, tak boleh online lama-lama. bateri cepat habis. ;-)

julianne 22 Mei 2008 9:53 PG  

sapa superhero tu?
i jeles tauuu

Amy Z! 22 Mei 2008 1:45 PTG  

kayusakti yang disayangi selalu : superhero adalah seperti superman, batman, spiderman. hahaha.

julianne 22 Mei 2008 5:40 PTG  

mencik!!
berapa rm beli tu?
belikan i satu

Cerita Lama Amyz