Rabu, 12 Mac 2008

Tembam, Lagi?

9 dari 10 orang yang aku jumpa, waktu aku balik KL di minggu mengundi lepas, komen.

Tembam!

Duh!!!

Huhu. Rasa macam nak menangis!

OK! Aku nak mula exercise, hujung minggu ini. Jom teman I jogging. ;-) Hihihi. (Ketawa flirt)

14 comments:

bayan 13 Mac 2008 11:41 PG  

selain itu, boleh juga menguruskan badan dengan menjawab tag ini. Harap punya masa. tq.

http://psittacula.wordpress.com/2008/03/13/tag-yang-mengaum/

ayobkelubi 13 Mac 2008 12:03 PTG  

aku tak make over badan aku tapi blog aku saja. hehehehe

Amy Z! 13 Mac 2008 4:23 PTG  

Zalila : Ahaks! Baru baca blog awak. Nanti saya buat.

Uh, kalau bleh kurus~ alangkah bahagianya. Haha.

Ayob : Haha. Blog baru lebih hensem nampaknya~ :-p

julianne 13 Mac 2008 5:32 PTG  

huk huk huk

Amy Z! 13 Mac 2008 6:22 PTG  

KayuSakti : Lorr... jgn terasa. I cakap I, bukan U~

A t i Q a h 14 Mac 2008 12:25 PG  

7 dari 10 pelajar U*M yang saya jumpa, mengalami perkembangan badan yang susah untuk mengurus. Termasuk saya. Jom kak, jogging ke tasik =)

fajar 14 Mac 2008 12:48 PG  

ramai komen, diri ni makin kurus.
huwaaaa.
mcmana ni? makan byk pun x gemuk2!

Amy Z! 14 Mac 2008 12:55 PG  

atiqah : jogging kat tasik u*m? hehehe. jogging kat luar la.. pemandangan yang lebih cantik dan luas~ hehehe.

abg fajar : alaaa.. abang mmg kurus dari dulu. tak apalah dari boroi ye tak? ;-)

madulebah 14 Mac 2008 11:41 PG  

U balik KL tak jumpa I pun..

belum tentu I akan cakap U berisi..

Amy Z! 14 Mac 2008 1:50 PTG  

Madu : I ingat u balik mengundi.. U tak balik mengundi ke? Haha..

nizamsani 16 Mac 2008 10:47 PG  

takpe

belum

obes

lagi

Amy Z! 17 Mac 2008 1:07 PG  

neezie : hahaha. mintak jauh...

AhsueZ 21 Mac 2008 10:38 PG  

haa.. tak pe. tak pe. orang kata pun lebih comel dan montok dari dulu. tapi ini untuk persediaan berbadan dua nanti.

kau?

hahahhaa...

Amy Z! 21 Mac 2008 2:42 PTG  

ahsuez : Hahaha. Noooooo..!! Tembam di waktu bersanding lagi disaster oke!!

Cerita Lama Amyz