Rabu, 6 Februari 2008

Rawan

"Kenapa heart-break, kita tahu ianya sakit, luka, kecewa, sedih, perit dan lain-lain seumpamanya. Kita tahu sakitnya sangat-sangat suck. Tetapi, kenapa kita masih merasakan, walaupun kita tahu sakitnya bagaimana dan kenapa kita tak boleh nak hilangkan rasa sakit itu?"

11 comments:

sinaganaga 6 Februari 2008 9:25 PG  

Gi le minta klorok kat Teh.

AhsueZ 6 Februari 2008 10:49 PG  

orang duduk jauh-jauh ni. asik heartbreak la. sakit hati la. jatuh hati la. jatuh jantung la.

heh.

cik puan daun 6 Februari 2008 12:58 PTG  

untung masih mampu merasa.. kalau dah numb & tak rasa apa-apa sampai bila2?

gua ada valium perasa cempedak.. taf teh tak nak.. so aku offer ko..

Amy Z! 6 Februari 2008 2:37 PTG  

Naga : Kalau klorok boleh hilangkan rasa sakit hati. Ya. Aku mahu 2 botol.

AhSuez : Hihihi. Dekat pun sakit jiwa gaks. Haha.

Daun : valium perisa strawberi ke, coklat ke ada? cempedak ni nanti angin la beb.. Haha.

books4sale 6 Februari 2008 6:12 PTG  

heart breaks adalah process membesar juga dalam hidup ini hahahahaa

-ika-

Amy Z! 7 Februari 2008 12:24 PG  

ika : heart-breaks will heal.. hahaha.

books4sale 7 Februari 2008 6:06 PTG  

ya kalau setakat heartbreak beralih dari satu hati ke hati yang lain, it's not that badddd hahahaha.

Amy Z! 8 Februari 2008 12:28 PG  

ika : hahahahha. maybe its not that bad~~ try my luck kot? hahaha.

fajar 8 Februari 2008 5:46 PTG  

eh, tiba-tiba macam nak menyanyi lagu anuar zain la pulak: Tinggalkan Aku.

takpe. time will heals everything. Insya Allah.

The Miruxx 11 Februari 2008 1:28 PTG  

Apa cerita?

Lu terkena sumpahan cinta-tak-menjadi?

Amy Z! 11 Februari 2008 2:55 PTG  

abg fajar : time will heal. doakan saja. :-)

taf teh : sumpahan tak-tahu-yg-mana-satu. hahaha.

Cerita Lama Amyz