Khamis, 14 Februari 2008

Raikan Cinta.

Oh, aku ketinggalan untuk menyaksikan kemeriahan warna-warna cinta, kuntuman bunga mawar merah yang harga berganda serta coklat berbungkus indah di gedung-gedung mewah KL.

Aku suka benda-comel. Jadi, produk-produk hari-kasih-sayang ini selalunya membuat aku teruja. Comelnya kad ini. Bestnya teddy-bear. Cantiknya bunga mawar ini, dan sebagainya. :-)

Bila tiba hari so-called-hari-kasih-sayang ini, aku selalunya ke gedung membeli-belah di sekitar KL. Seronok melihat pasangan-pasangan yang sedang asyik bercinta. Ada teman wanita yang memegang bunga atau teddy-bear. :-)

Setahun sekali~ Haha.

Love is all around. Love is in the air. Love is everywhere. (Rindu nak tengok Love Actually pula...)

Link pilihan : saharil (Sebab blog dia ada e-card valentine. Hihi)

PS: I love you.
For you,
I will.
Too..

10 comments:

Tok Rimau 14 Februari 2008 10:36 PG  

DITTO.

The Miruxx 14 Februari 2008 11:16 PG  

Eeeeeeeeeem, ditto.

rasso 14 Februari 2008 1:00 PTG  

saya hari-hari jer berhari kekasih... dari cerah sampai ke gelap.... tidak ada satu hari khas pun...


auuuwwwW!

madulebah 14 Februari 2008 4:11 PTG  

eerrr aku tau la aku belum habis baca buku PS I Love U yang aku pinjam ngan kau..

ha ha ha...

13may 15 Februari 2008 5:01 PTG  

errrr...errrr....

Rai 15 Februari 2008 5:11 PTG  

miss u amyz

pHu YinG 16 Februari 2008 10:00 PTG  

PY membayangkan k.amyz pegang Teddy bear sambil makan Choco Top. Comel.. Hik hik.

sinaganaga 17 Februari 2008 7:32 PTG  

DITTO (aku tiru je apa kata Rimau je ni) He he.

Tok Rimau 18 Februari 2008 12:23 PTG  

AMYZ,
Penting. Hubungi tokrimau@gmail(dot)com jika anda berminat dengan projek buku: antologi entri-entri blog blogger terpilih.

Saya harap anda sudi turut serta.

Amy Z! 19 Februari 2008 4:24 PTG  

TokR : :-p

Tafteh : Hihi.

Rasso : Hari-hari berkasih sayang? Pehhh..

Nida : Hahaha. Ala.. takpe. Baca la lama2 pun. Tak apa. Haha.

13May : mengapa kamu?

Rai : rindu bangat sama kamu juga!!

PhuYing : Hahaha. Itu gambaran dalam 5 tahun nan lepas. Sekarang ini terlalu matang untuk nampak comel. Hahaha.

Naga : Hahaha. Keji!

TokR : Wow!!

Cerita Lama Amyz