Sabtu, 2 Februari 2008

KL dan Maskara 6

KL.
Dari selatan aku lari ke KL. Sampai di tol Sg Besi tepat 12:30tgh. Cuti seminggu. Tinggal dulu ya, bandar J. Nanti aku kembali ke sana semula. Jangan rindu aku sangat-sangat. ;-)

Maskara 6.

Maskara 6 III

Persembahan akustik dari NURAS

Aku sanggup abaikan kepenatan memandu non-stop dari selatan, semata-mata untuk hadir MASKARA 6.

Maskara semakin hebat. Aku paling suka persembahan Silap Mata yang terakhir. Waktu Mail minta tolong "kawannya" dalam persembahan silap-mata beliau. Damn! Aku dan Daun tergelak gila babi masa tu.

Lagi satu, aku suka bacaan naskah oleh PipiApong, ahli terbaru Sol-Jah. Aku rasa Naga tak silap ajak beliau join Sol-Jah. Dia memang best. Dah la pandai repair kereta. Pandai menulis, pandai main gitar. Peh~~ Hahaha.

Mat Jan pula layak menerima tepukan-berdiri. :-)

Aku beli buku Kasut Biru Rubina oleh Suffian Abas, CD Nuras dan buku Hantu Silap Mata oleh Aliff Firdaus.

Keseluruhan, MASKARA 6 antara best of the best. Tahniah Sol-Jah!

TafTeh, kenapa kau tak datang? :-(

8 comments:

Tok Rimau 4 Februari 2008 8:53 PG  

Aku?

Mentang-mentang aku tidak memuji pakaian engkau, engkau tidak puji aku langsung.

madulebah 4 Februari 2008 10:58 PG  

Tok sangat keji.

Aku suka gimik superman oleh Aliff. Bikin histeria semua orang.. ha ha ha..

dan aksi slow motion itu memang lawak tak ingat.

Amy Z! 5 Februari 2008 3:15 PG  

TokR : Tok sudah sangat menyerlah malam itu~ Tak perlu puji-pujian. Orang yang hebat ini tahu dirinya hebat tanpa dipuji orang lain, Tok. Hahaha.

Nway, Tok smart dengan jaket dan nampak cool dengan bir tanpa alkohol. Hikhikhik. ;-)

Nida : Yaaa... slow motion tu buat aku nak tergolek-golek gelak~

Aku seriau gak kalau2 ada jadi Faizal Tahir malam tu. Hahaha. Tapi gimik tu menjadi~ Hahaha. AKu suka!

ah tok 5 Februari 2008 9:48 PG  

Ruginya aku tak datang!
Ada saja aral melintang.

Pipiyapong 5 Februari 2008 1:03 PTG  

alamak..

Amy Z! 6 Februari 2008 12:41 PG  

ah tok : peh.. rugi sgt. hehehe. ;-)

pipiyapong : hahaha. takut kena ngorat eh? hahaha.

Op 7 Februari 2008 9:51 PTG  

kenapa pink platun xbaca malam tu.

Amy Z! 7 Februari 2008 10:33 PTG  

op : takpe. kitorg jadi groupie je cukup.. ;-)

Cerita Lama Amyz