Isnin, 11 Februari 2008

Fight Back To School

Tamatnya cuti pertengahan semester semalam, Ahad bersamaan dengan 10hb Februari 2008. Cuti yang tidak cuti langsung di mana mempunyai banyak tugasan yang perlu diselesaikan, ada antaranya tidak selesai sepenuhnya lagi. Huhu.

Cuti yang penuh konflik. (Maafkan aku...)

Cuti dan duduk di hadapan television satu nikmat yang tidak ternilai!

Semalam pula. Dari KL ke Selatan sangat menyeksakan kaki, nafas, badan dan pundi kencing. Pukul 4:45pm bertolak dari KL. Pukul 11:30pm baru sampai. Seksa!

Again.
Got to fight back to school!

10 comments:

The Miruxx 11 Februari 2008 4:15 PTG  

Kau tahu kan menonton TV boleh melumpuhkan cerebrum kiri utk proses pemikiran kritikal.

Kau habiskan tulis buku kasut tu...

rasso 11 Februari 2008 11:27 PTG  

alahai~

gi massage.. suh adik2 tu buatkan...


hahahaha~

nizamsani 11 Februari 2008 11:47 PTG  

aku kurang menonton tivi.menonton tivi boleh mengakibatkan mulut aku mencela tanpa henti.

newrin 12 Februari 2008 4:32 PTG  

wahhh teringat aku zaman jd student dulu... assignment

u go girl!!

Tok Rimau 12 Februari 2008 5:37 PTG  

Tok dah baca perjalanan. Tok travel Saturday dari KL ke JB. Lancar.

rudy bluehikari 13 Februari 2008 8:20 PG  

7 jam? wahhh mcm Kl-KB jerrrr. baik ikut kami gi Kb

CIda 13 Februari 2008 3:51 PTG  

lepas ni bila plak korang nak cuti panjang ek? Cikgu nak goyang kaki. hehehe..

areyoung 13 Februari 2008 6:11 PTG  

UIK.. napa lama sgt perjalanan ke selatan tuh

sinaganaga 13 Februari 2008 9:00 PTG  

kau patut tumpang kereta tok. ha ha.

Amy Z! 14 Februari 2008 8:35 PG  

taf teh : tv itu nikmat bila di kolej, tidak dapat menonton.

cerita kasut dlm proses. hehe.

rasso : adik2 masat? tak best lah! hahaha.

neezie : aku layan hbo @ starmovie saja.:-)

newrin : fight back to school. assignment benda wajib. haha.

tok R : manusia memang suka buat benda last minute.

rudi : kejang kaki ni drive. huhu.

ida : hahahaha. cikgu tu asik goyang kaki je. :-p

areyoung : jammed la bebeh~ huhu

naga : tumpang Tok? mungkin lain kali. ;-) ihiks!

Cerita Lama Amyz