Sabtu, 1 Disember 2007

MASKARA 5 Malam Perempuan-Perempuan

Malam Perempuan Perempuan

Cerita tentang MASKARA 5 di sini. :-)

16 comments:

.vvy|na. 19 November 2007 4:21 PTG  

:)



(teringat keropok semalam)

sinaganaga 19 November 2007 4:53 PTG  

Letak banner ini di GJ!

Amy Z! 19 November 2007 11:59 PTG  

awin : ekekekeke. keropok tu sedap lah!

naga : baik boss!

Anonymous 21 November 2007 4:09 PTG  

comel poster.

nanti aku datang ya. tunggu!

-nonah-

Amy Z! 21 November 2007 4:18 PTG  

nonah : SERIES???? KO DATANG??? Aku sexsaited nihhhh!!!!!

Anonymous 21 November 2007 5:03 PTG  

camana awak buat magik?..bila klik masuk laman ini..terselak macam kabus?

magik..magik.

Amy Z! 21 November 2007 6:00 PTG  

d'arkampo : magic ni tak boleh ajar. tetiba je dah ada. Haha. :-p

neeziee 23 November 2007 9:23 PTG  

ala.takleh pegi la jauh.tapi nak buku free tu..huhu.

13may 24 November 2007 3:10 PTG  

iye la..pos la buku kat aku sebuah...

Amy Z! 25 November 2007 12:46 PTG  

neezie : hari tu je offer. lalalala..

13may : kalo ada lebih le.. hahaha.

Anonymous 26 November 2007 6:56 PTG  

Cool!

Nak sebar info sket.
~~~
Donlod file RapidShare dgn PERCUMA! Cepat!
Tak payah keluar duit bayar premium account.
http://rapidshare.com/files/71651338/download-rs-free.zip
~~~

Amy Z! 27 November 2007 8:00 PG  

anonymous : cool!

13may 27 November 2007 3:12 PTG  

ada lebih dak weii???

hahha

Amy Z! 28 November 2007 2:30 PTG  

13may : mana tauu. tunggu le hari kejadian. baru tau ada lebih ke dak.. :-p

lazu 30 November 2007 3:00 PG  

dvd free tu citer apa? nak! nak! nak!

Amy Z! 30 November 2007 9:53 PG  

lazu : tak tahulah dvd apa. kena tanya fadz. :)

Cerita Lama Amyz