Jumaat, 16 November 2007

Senyum Sikit

Hai, si cikgu yang bijaksana. Kalaupun nak baca email sebelum kelas bermula. Pastikan laptop saudara tidak bersambung dengan LCD yach!

Nasib baik kelas tak penuh lagi. Tetapi orang yang lalu-lalang di tepi kelas, seperti aku tadi boleh nampak kamu sedang baca email di akaun yahoo yang bertajuk; Rahsia Jutawan Muda. Nasib baik tajuknya Rahsia Jutawan Muda. Kalau lain dari itu, Haha. Aku tak mahu bayangkan lebih lanjut lagi.

Kalau aku nakal sangat, aku akan berhenti di tepi kelas itu, dan membaca email kamu tanpa kamu sedari. Tapi aku tak sejahat itu. ;-) Tak perasan agaknya. Lagipun si cikgu sangat kusyuk membaca email nampaknya. Haha.

Nota: Ada training perisian GIS di bilik komputer tempat kerja aku. Biliknya bercermin kaca. Selain dari boleh nampak cikgu sedang baca email, boleh nampak juga apa yang kawan-kawan aku buat sewaktu cikgu mengajar di hadapan. Contohnya, chatting. Hahaha.

20 comments:

13may 16 November 2007 3:23 PTG  

cikgu laki ker pompuan???
kawin dah belum???

saja tanya....

:)

siew 16 November 2007 3:33 PTG  

GIS?
apa nama perisian tu?

Amy Z! 16 November 2007 3:37 PTG  

13May : :-p lelaki ye? Kalo perempuan kenapa? Nak minta no telefon? :-p

Siew : ArcGIS.

siew 16 November 2007 4:55 PTG  

hahaha
awak dlm bidang GIS juga?

Amy Z! 17 November 2007 12:09 PG  

siew : saya more into IT field, tapi tempat kerja saya guna GIS juga.

dugongsenyum 17 November 2007 9:42 PG  

takde yang layan youtube? haha

Amy Z! 18 November 2007 12:11 PTG  

dugong : youtube kena block. Haha.

siew 19 November 2007 9:28 PG  

ooo...kalo ada job GIS leh la pass..haha

Amy Z! 19 November 2007 10:13 PG  

siew : kalau ada lah. haha.

siew 19 November 2007 10:17 PG  

haha
Map Asia di KLCC ada pigi?

Amy Z! 19 November 2007 10:31 PG  

siew : tak pergi lah. boss tak kasi. haha.

siew 19 November 2007 10:55 PG  

ok jumpa di Map Asia 2008
juga di KLCC

Amy Z! 19 November 2007 10:59 PG  

siew : Insya Allah. :)

siew 19 November 2007 11:32 PG  

U gunakan GIS utk apa ek?

Amy Z! 19 November 2007 11:43 PG  

siew : publish map kat portal. buat map service dll. U kerja kat mana?

siew 19 November 2007 11:49 PG  

ooooo
utk web application
ada contoh web tu dak?
nak tgk..nak tgk..hihih
saya kerja sendiri jek...hih

Amy Z! 19 November 2007 12:00 PTG  

siew : mygeoportal.gov.my I'm certainly sure u know about it. :)

siew 19 November 2007 12:03 PTG  

u're from mygdi?
or consultant?comp apa ek
hihi

Amy Z! 19 November 2007 12:27 PTG  

siew : macgdi. mygdi adalah salah satu aplikasi dari macgdi. :)

siew 19 November 2007 12:30 PTG  

ehhhh
silap le
macgdi...
u dr sana?

Cerita Lama Amyz