Isnin, 26 November 2007

PS I Love You

Pernah baca novel PS I Love You, tulisan Cecelia Ahern?

Ia akan difilemkan! Seperti In Her Shoes, The Devil Wear Prada, aku rasa sangat teruja untuk menyaksikan PS I Love You di sinema.

Dalam menghadapi kehilangan orang yang tersayang. Yang ditinggalkan hanya nota-nota kecil untuk Holly Kenedy meneruskan harinya di samping pesanan; I love you pada setiap nota. Aku tak sabar untuk menonton bagaimana Hillary Swank mendalami setiap emosi Holly Kenedy.

Aku baca buku ini dengan air mata dan tawa. Ya. Aku emosional! So?

Rujuk :
Official Website
Trailer

7 comments:

.vvy|na. 26 November 2007 2:47 PTG  

can't wait too!


;)

madulebah 26 November 2007 3:10 PTG  

adik ami, kakak nak pinjam novel tu dan novel satu lagi tuh boleh tak?

tapi bagi satu-satu lah.. nanti kakak tak terbaca macam buku kulit kuning yang kakak pinjam dari kawan kakak yang sorang tu.. ahaha..

sebab dulu kakak janji nak baca dalam LRT. Tapi sekarang kakak dah tak naik LRT x kan kakak nak baca sambil bawa kereta..

Amy Z! 26 November 2007 9:54 PTG  

awin : nanti kita tengok sama2.. ;)

madulebah : hahahaha. kakak nida. ada baiknya kakak habiskan membaca buku kuning kawan kakak yang seorang tu. buku ps i love you dan buku lagi satu tu lagi tebal dari buku kuning itu tau. hahahaha. tapi tak mengapalah, adik amyz sedia beri pinjaman 2 buku itu. hik hik hik. ;)

sya 26 November 2007 10:26 PTG  

kekanda Amyz,

PS I love you!

adik tersayang,
sya.


ps: PS I Love You was Ahern 1st novel at the age of 21. Wow!

http://www.ceceliaahernbooks.com/

Amy Z! 27 November 2007 8:02 PG  

Sya Tersayang: PS I Love You Too. ;-) Hihihi.

Pegh! At age 21? I'm impressed!

de5lin 28 November 2007 12:51 PG  

heheh so dah tgh le ek trailer nyer....

ari tu kite tgk snip it pun dah cam ahhh sweet but touching....

kompom kene bwk tisu to cinema....

Amy Z! 28 November 2007 1:39 PTG  

Lin : Kalau baca novel dia pun, tisu kat sebelah dah bersepah-sepah. Basah dengan air mata.

Huhuhu.

Emotionalnya gue!

Cerita Lama Amyz