Isnin, 22 Oktober 2007

Minta Perhatian

Membaca tulisan adik-adik aku di blog ini, sering membuat aku tertawa besar dan tersenyum. Tulisan jujur yang lahir dari hati mereka.

Entri ini berjaya menarik perhatianku. ;-)

Mencari perhatian. Attention seeker. Nyeiiah, siapa tak mahu perhatian?

Tak semua lelaki DAN perempuan adalah attention seeker. Maksudnya, yang gila-gila perhatianlah. Tetapi, OF COURSE - sedikit perhatian dari orang sekeliling, terutama orang tersayang adalah dihargai. ;-)

Dan siapa kata lelaki tak suka/mahu/hendakkan perhatian? Tak mahu dimanja? Tak mahu dibelai? Kadang-kadang mereka pula yang melebih-lebih. Phhwwtt. :-p Mengada-ngada tak?

Tapi..

Kalau perempuan minta lebih perhatian, tak mengapalah. Sebab perempuan nampak comel waktu bermanja-manja mahukan perhatian.

Kalau mengada-ngada pun, selalunya.. nampak comel juga. Dan seksi. ;-) Ihiks!

12 comments:

madulebah 23 Oktober 2007 8:41 PG  

Babe, tak semua perempuan nampak comel waktu mahu bermanja-manja atau mengada-ngada..

ada sesetengah tu.. menyampah sangat..

seriess!!!

Amy Z! 23 Oktober 2007 9:51 PG  

madu : babe. kalo perempuan ITU, memang menyampah sangat. sebab dia akan mengada2 dengan semua orang.

tak cute dan tak comel langsung!!

Haha.

Blur Clairvoyance 23 Oktober 2007 11:41 PG  

ader lelaki yg brani ngaku dorg nie manja (w/pun lpas di tanya or ditilik) itu cool n comel nama nya

ada tue, mati2 takmo ngaku but action speak louder... hahaha itu poyo nama nya

adakah ku comel bila bermanja?? heheheheh

Amy Z! 23 Oktober 2007 11:59 PG  

Lin : lelaki manja tu comel.. tapi over manja, menyampah. Hahaha.

Perempuan selalunya comel bila bermanja. Ahaks!

The Miruxx 23 Oktober 2007 5:58 PTG  

Aku. Comel... Huaaaaaaaar.

Amy Z! 23 Oktober 2007 9:33 PTG  

tifani teh : hahaha. mestilah!!

neeziee 23 Oktober 2007 9:45 PTG  

mari kita cari siapa yang perlu dipersalahkan.hehe.

cute-cat 23 Oktober 2007 10:21 PTG  

warkah untuk kak amyz,

saya merajuk dgn 'peti komen' akak ni. ada ke patut, dia merajuk (lambat loading) dulu sebelum saya. ishh, tak patut sungguh!

sekarang ini, hati saya benar-benar sebal kerana menunggu terlalu lama. oleh itu, saya harap kak amyz sudi memujuk saya.

salam sayang.


sekian,
stranger yang comel bila merajuk.




p/s: kak amyz tetap comel, merajuk atau tidak...

Amy Z! 23 Oktober 2007 10:47 PTG  

nezie : Hihihi. Alaaa... tak salahkan kalo nak perhatian? ;-)

Dear Adikku a.k.a Stranger;
Akak mohon maaf atas kotak komen yg merajuk ini. sesungguhnya dia merajuk dengan akak juga. benarlah kotak komen jua mahukan perhatian. selepas ini, akak akan pujuk dia juga supaya dia tidak meragam di masa hadapan.

Tetapi, janganlah adik ku ini merajuk. kerana, walaupun merajuk membuatkan kita nampak comel, tetapi, buatkan kita geram juga. rasa macam nak gigit2 je pipi tu.

Nanti akak belanja waffle yach? ;-)
Muah!

ps : semua adik2 akak ni comel sokmo. cayang korang taw!

akak tudungperiuk 24 Oktober 2007 10:19 PG  

mak saya bagi hint.. saya pandai bermanja. DAN.. saya pun pandai memanjakan.. :D

fair & square.. mana boleh satu pihak saja ;)

Amy Z! 24 Oktober 2007 10:26 PG  

akak tudungperiuk : alaa.. pempuan nak lebih sket la. bleh kan? hihihi.

.vvy|na. 24 Oktober 2007 11:33 PG  

eeee ok saya pun nak manja-manja jugak ah!

a single woman, young at heart, looking for someone who's willing to pamper me all the time.

ahahahahahahaha :p

Cerita Lama Amyz