Jumaat, 9 Mac 2007

Soalan Dibenci

Apa perempuan nak?

Lelaki tampan, gagah perkasa, sensitif, romantik, kaya-raya, memahami, bla, bla, bla. Boleh habiskan 5 pinggan nasi? Itu bukan gagah, itu gelojoh!

Bodoh! Kenapa mesti bertanya apa yang perempuan nak? Sebab soalan bodoh itu, kau akan dapat jawapan yang kau rasa bodoh juga.

Dan dia pun akan senaraikan the best of the best dalam list ciri-ciri lelaki idaman hati, padahal dia bukan bagus sangat pun untuk dapatkan lelaki yang ada ciri-ciri dalam list dia tu.

Aku tak mahu jawab soalan macam ni. Macam soalan bodoh lagi satu untuk aku. Bila nak settle down? Bencinya....!!!!!

0 comments:

Cerita Lama Amyz