Selasa, 27 Mac 2007

Lagu Keji

Aku keji-keji El*la sebab lagu Rama-Rama dia. Damn! Terngiang-ngiang pula lagu tu di telinga aku sekarang ni. Damn!!

Ya. Kejikan lagu tu? Keji gila. Sebab, hah! Actually, aku tak perlu alasan yang kukuh untuk mengeji sesiapa dan apa-apa pun. (Aku pun keji juga. At least aku mengaku, ok?)

Sebabnya, bagi akulah. Pada peringkat umurnya itu, tak perlulah dia buat suara manja-manja sangat dia tu. Tak terangsang pun lelaki (ke ada lelaki yang terangsang?) dengar suara dia tu. Please la....

Ok Ok. Kutuk-kutuk suara orang pula. Suara aku bukan best pun kan, macam orang menyanyi lagu negara Africa je. :-p



Oh, aku semakin direct sekarang. Siapa tak tahan, sila close browser anda! I'm warning ya

0 comments:

Cerita Lama Amyz