Selasa, 9 Januari 2007

Layout Baru Lagi

Tukar layout lagi. Nak tengok sampai bila boleh tahan dengan layout ini. Seriusly, bila tukar layout baru, mesti banyak idea datang dengan banyaknya untuk menulis. Cumanya, aku terlalu fikirkan patut atau tidak aku tulis. :-)

Maybe, aku kurang bercerita tentang aku. Sebab hidup aku tak menarik macam orang lain. Pergi kerja dan balik kerja. Adalah satu dua perkara terjadi dalam sehari-hari tapi tak mungkin semenarik tertarik seperti da bomb kan?

Aku tak memilih untuk berkongsi semuanya dengan orang lain. Semua aku pendam - suka duka bahagia atau luka. Mungkin lebih baik begitu. :-)

Kalau kau, kau mahu aku bercerita tentang apa agaknya ya?

0 comments:

Cerita Lama Amyz