Jumaat, 12 Januari 2007

Advance

Aku terjumpa akaun friendster adik aku. Aduhlah. Umur aku 15 tahun, internet pun aku tak pernah jumpa lagi. Isk Isk Isk. Dia baru 15 tahun dah ada myspace, friendster dan entah apa-apa lagi akaun network friends ni. Aku ada friendster aje. Opss, aku ada 360 Yahoo. Ehehe. Tu aje la.

Tu la jadinya bila abang ipar ada CC sendiri. Sebulan cuti sekolah, tempat hang out nya di CC. Mak tak kisah, sebab bukan dia merayau atau melepak ke KLCC ke mana. Baik dia tolong abang mie, kata mak.

Maybe it's good for her. Hope she can distinguish between bad and good for her. :-) Beside, about 80% of my friends I know them from the net. :-)

0 comments:

Cerita Lama Amyz