Khamis, 7 September 2006

Hilang Segala Emosi

Saya masih tiada mood update kecuali mood untuk tukar layout. Asyik tukar layout aje kan? Entah versi keberapa pun saya tak keep track. Biar saja la ye? Versi ke berapa pun. Tak ganggu hidup orang lain kan?

Saya tidak tahu berapa lama weblog ini tidak akan berupdate, sebab saya akan hilang dari KL untuk seketika.

Tapi, untuk tidak mengecewakan anda yang mengunjungi weblog saya ini, saya hadiahkan satu lagu ikhlas dari hati saya. Ngeh ngeh ngeh.

Di bawah cinta satu benua..
Ku berlari mengejar satu cinta..

Erk.. Tak nak lagu ni? Best woo lagu ni~ Kawan saya pasang hari-hari tu. Habis, nak lagu ape? Oklah. Saya tinggalkan lagu ini. Lagu yang saya pasang hari-hari dan menjadi ringtone handphone saya~ Enjoy!!! I'll be back. ;-)

<

0 comments:

Cerita Lama Amyz