Selasa, 9 Mei 2006

Tak Ada Kerja

Tak ada kerja lagi, jadi aku melepak saja tapi tak boleh chat sebab ym kena block. Nasib baik dah biasa masa kat Kpk* dulu. :-) Boleh la juga chat sebenarnya. Tapi aku malas nak pakai meebo atau e-msgr. Network slow sangat.

Satu dua folder dari pc office lama tak boleh di-copy ke dalam pc ni. Entah kenapa. Agaknya hard disk corrupt. Mungkin juga ada gangguan masa transfer file. Pc sekarang ni guna Win2k. Masa aku kat kpk* guna XP. Kena downgrade la pula. Kekok sikit masa mula-mula pakai. Tapi lama-lama biasa la.

Seminggu kerja direct drive pergi office, I was like, pheww.. penatnya drive. Jammed di Bandar Tasik Selatan yang paling menyakitkan hati aku. Isk. Rasa macam nak bawa kereta auto je. Nanti la bila dah ada duit lebih, beli satu lagi kereta. So ada dua kereta, satu manual satu auto. Mesti best kan?

Baru jumpa officer. Dia explain sikit tentang job-scope. Ada beza dari kerja-kerja sebelum ni. Cool. I like learn new things. ;-)

amyz : Dah lama tak cuti. Rasa macam nak pergi melancong je.

0 comments:

Cerita Lama Amyz