Jumaat, 31 Mac 2006

Hari Terakhir

Hari terakhir bulan Mac. Esok dah masuk bulan April. Huh. Time goes by so fast. :-) Sibuk sikit minggu ni buat kerja-kerja penambahbaikan sistem tribunal. Banyaknya requirement baru diorang. Huhu. Rasa nak nangis ngadap programing. Dah setahun lebih tinggal. :-(

Dah la 2 hari pertama minggu ni coldfusion ni ada problem. 2 hari try install, uninstall. Rupanya kena update patches. Hampeh je. Penat aku install, uninstall. Ingat pc aku ada problem. Nasib baik aku tak format pc nih. Hari rabu baru start kerja. Tukar interface je dulu. Hari ni present kat user. Nampaknya dia agree. :-)

Lepas tu, officer aku cakap, kita akan buat sendiri penambahbaikan ni. Rasa nak nangis. Tapi, kalau nak out-source kan, lambat. Minta maaf la encik OP. Kalau saya tak larat sangat nak buat sistem ni, saya akan suggestkan sendiri kat pengarah saya, untuk ambil direct encik OP buat sistem ni seluruhnya. Tapi, 25% yaa?? Ahaha..

Happy weekend~ Jumpa di laman seni esok. :-)

0 comments:

Cerita Lama Amyz