Isnin, 20 Februari 2006

Shits Happened

OK. Aku dapat kad hijau hari ni. Damn it! Kedatangan aku dalam bulan Januari memang teruk. Aku nak buat macam mana? Keluar rumah pukul 6am? No way Jose! Without notice, without warning letter, I've got this damn green card. This card give bad record in my reputation. Damn! Damn! Aku mencarut banyak kali bila aku tengok clerk tu masukkan kad hijau dalam slot kad aku. Clerk tu pandang kat aku, sinis. Shit!

Aku diam je. Aku tak cakap apa-apa dan tak akan cakap apa-apa. Sebab all the kiss-ass-person and orang yang punch card orang lain, live happily in my organisation without any tindakan of their faults. Owwh.. Life is so unfair, isn't it? :-) It's OK. For now, I just doing my job accordingly. Not for "anugerah", compliment or kiss someone else's ass.

0 comments:

Cerita Lama Amyz