Isnin, 6 Februari 2006

Macam-Macam

Waa.. guestbook ada problem pula. Malas nak layan. Lantak situ la.

Semalam pergi kenduri kahwin kawan office LGTT. Seronok tengok muka happy pengantin. :-) Rasa diorang punya life dah complete. Got everything their need. Best kan? Tapi,.. takpelah. Asalkan diorang bahagia.. ;-)

Then, pergi rumah kawan sekolah. Dia dah nak bertunang this saturday. Dia nak minta aku make up kan muka dia time tunang nanti. Aku ok aje asalkan ada upah. Hehehe. So, pergi rumah dia, buat trial make up. Al-maklumla.. amatur. Mana pandai make up sangat. So, kena la practice dulu. ;-) Kena tambah eye-color lagi la. Sebab takut tak matching dengan baju dia or terover make up nanti, susah pula. Seronok sangat bila tengok dia happy dengan kerja make up aku semalam. Make up tak tebal, tapi mampu mengubah wajah~ Pergh! terasa hebat pulak. Tak baik riak, kan? kan? ;-)

Juara lagu membosankan. Masa performance before result tu kan, ada penari-penari pakai baju berkilat-kilat dengan hiasan kepala dan bulu-bulu, aku rasa macam persembahan pondan kat kelab-kelab Thailand. Iiieeww..

OK. Gemilang juara lagu terbaru~ Kira ok la. :-)

0 comments:

Cerita Lama Amyz