Jumaat, 3 Februari 2006

Birthday

Ramai ke yang kerja hari ni (W. Perseketuan xspecially..) ? Aku kerja. Malas nak ambil cuti biarpun 1 hari. Dah bengong sangat duduk kat rumah. Tak dapat access internet sebab modem rosak. Huhu. Imagine la betapa boringnya aku~ :-s Nasib baik ada Astro. Hihi. :-)

Tapi bila sampai office, ingatkan tak de orang~ Rupanya ramai juga yang kerja. :-? Pelik pula. Selalunya diorang ni suka pakat-pakat cuti beramai-ramai. Hmm.. :-?

Today is 3rd Feb 2006. It's My Birthday!!! 25 + 1 = 26. Thanks for all the wishes from Harry, Family, Queen, Kak Nett, Ipin, Fariz, Nadia, cousin, Kak Fat, Nd, Syafamy dll.. Hehe. Sangat-sangat menghargainya. :-) Thanks a lot!! :-) :-) Smile!! It's your special day, AMYZ!!

Ah, 26 is just a number. :-)

Owhh.. Hampir semua msg yang aku dpt ask about kahwin, even my mom pun tanya masa dia wish aku pagi tadi. Huhu. Down kejab. Tak mahu fikir pasal kahwin dulu lah ye? Kita fikir pasal achievement. It's true, I've achieve certain things in my life, and I quite puas hati dan bersyukur dengan apa yang aku ada sekarang. Tapi I want to be better than just ordinary or sederhana. :-) Insya Allah. Aku sedang berusaha ke arah itu. :-)

Thanks for all supports, motivation and advices from everybody surround me. I definitely won̢۪t forget about it, when I succeed. :-)

0 comments:

Cerita Lama Amyz