Jumaat, 13 Januari 2006

Sesak

Pagi-pagi keluar rumah nak pergi kerja je mesti stuck in jammed. Rasa macam dah malas nak kerja kat area KL. Boleh kena high blood pressure macam ni. :-( Dah la tumpang ayah. Bukan boleh nak suka hati suruh-suruh cepat @ lambat. Rasa macam menyusahkan ayah pun ada juga. Dah 2 minggu punch card warna merah. Semua pun seminit-dua lambat.

Workload~ Jammed~ :-s buat tension je. Rasa macam nak pindah kerja dari sini. Workload tu masih boleh tahan lagi la. Mana ada kerja yang senang kan? Tapi jammed tu, memang tak boleh tahan. Geram betul~ Dah la banyak masa habis kat jalan. Journey yang boleh take about 20min jadi 45min. Rude driver lagi. Stupid driver lagi. Hiii.. memang menyakitkan hati betul!!

Aduh... sabar aje laa.. Minta-minta dapat la tukar ke tempat lain. Amin~

It's really hurt me, watching you go~ :-

0 comments:

Cerita Lama Amyz