Rabu, 18 Januari 2006

Excited

Busy since monday. But last weekend was great! Pergi Seminar kat PD. Seronok sangat~ Tengok la my face yang excited nih. :-D hihi. Tapi we really have a very good time. :-)



Tapi bila balik office je rasa tension balik. Sebab, kerenah biokrasi. Even tho, my department was small compare to others but, still ada pilih kasih dan ketidaksefahaman antara bos dgn kakitangan dan kakitangan dgn kakitangan. #-o duhh!!

Sedih gak la bila tengok orang-orang macam ni, yang sangat jumud, yang sangat negative pemikiran diorang. :-s Moga-moga Allah selamatkan mereka.

Hidup ni all about choice kan? Mana satu yang korang nak? Jadi macam ni selama-lamanya atau baik dari ini? :-) Good Luck for you and me too. :-)

0 comments:

Cerita Lama Amyz