Isnin, 19 Disember 2005

UnTold Feeling

Masih penat. Family Day 2 hari di Melaka sangat memenatkan. Bukan teruk sangat pun aktiviti yang aku buat. Penat gelakkan orang je. Kalau bukan kerana family day ni, tak tahu aku perangai diorang macam ni. Perangai aku pun lebih kurang sama je. Ok la family day ni. Nak kata 100% perfect tak juga. Dalam rumah yang siap tu ada kala pahat berbunyi juga. Tapi tak pe, for next time hopefully the arrangement will be better than this.

Aku nervous time karoke. Suara aku trembling. Ah! tension aku fikir balik. Takpe. Just for fun. :-p :">

Nak upload gambar pula lah! :-)

Next time aku nak pergi mana-mana resort tepi pantai, bermalam kat sana dalam sehari dua. Aku suka bila bangun pagi-pagi dapat dengar bunyi ombak. Macam kat Langkawi dulu. The feel that I just can't tell. :-)

0 comments:

Cerita Lama Amyz