Rabu, 21 Disember 2005

Pervert!

Geram betul la. What the hell budak-budak ni search benda-benda tak senonoh dalam network aku? Hii.. pervert sungguh! Tak ada kerja lain agaknya?

Diorang ni terlampau sangat apahal? Bukan aku letak benda-benda porn kat friendster aku tu. Buang masa je cari benda-benda tu kat network aku. Hii.. stupid pervert!! Nak puaskan nafsu pun, jangan la dalam network friendster aku. Make me feel sick bila tengok popular search kat profile aku. Iii.. geli la!! X-(

You guys are so disgusting!! IIeeeewww... [-(

0 comments:

Cerita Lama Amyz