Selasa, 6 Disember 2005

Kids Are Cute

Aku ni memang seorang yang sangat suka pada budak-budak. Sebab diorang sangat cute dan innocent. Diorang nak try semua benda and play innocent when we get angry. Kita pun tak jadi nak marah bila tengok muka innocent diorang.

Macam baru-baru ni, aku jumpa cousin kawan aku, kak Caca. Ada 3 org anak. Yang bongsu baru 2 tahun lebih. Dia nak suruh ibu dia dukung, dia cakap, "Ibu, tired ibu.. My leg is pain, ibu. Huk huk huk.." Sambil terjengket-jengket cam orang sakit kaki dengan muka berkerut-kerut macam nak nangis.

Aku tergelak tengok. Comel sangat..! Then Ibu dia pun cakap,"oohh really? kesiannya my baby." bila dah kena dukung, dia boleh cakap "Yeayy.." sambil sengih-sengih. Ibu dia geleng kepala je. Ahaha. Comelnyaa..

Unfortunately, I dont have opportunity to take his pics. Sebab dia tak buleh duduk diam-diam. Bila aku try nak ambil gambar, dia tutup muka dengan topi. Hihi.

0 comments:

Cerita Lama Amyz