Jumaat, 2 Disember 2005

Disember

Dah masuk bulan disember. Bulan terakhir dalam tahun 2005. Bila dah tinggal sebulan lagi nak masuk tahun baru, 2006.Terfikir balik apakah achievement yang kita dah buat dalam tahun ni? Ada orang dah kahwin, ada orang dah beli kereta baru, ada orang dah ada anak, ada orang dah jadi kaya and etc. etc.

But for me, achievement yang aku dapat tahun ni, aku dapat belajar make up dan facial. :-) Aku boleh make up orang dan buat facial kat orang. And I feel happy for that. Rasa sangat dihargai bila kawan-kawan/family refer to me if anything they want to know about beauty and health. Seronok tau dapat tolong orang. Semua orang nak cantik/handsome dan sihat kan? Aku happy dapat tolong kawan-kawan jadi cantik/handsome @ sihat. Happy sangat!

The next step is, learn about beauty and health more and more. Baca buku. Pergi seminar, workshop and join class. Kita kan dituntut untuk belajar sampai ke liang lahad? This is part of it. Bukan dari segi akademik je. Well, dari segi akademik pula, aku akan sambung belajar, ambil degree bila dah comfirm next year. Insya Allah.

How about yours? :-)

0 comments:

Cerita Lama Amyz